Találkozni apám eltitkolt gyerekével? Rossz ötlet vagy beleférne egyszer?
A szüleimnek régebben volt egy rossz időszakuk a házasságukat illetően, apának akkor lett egy viszonya. A nő terhes lett, nem akarta elvetetni, de apa mondta akkor is, hogy nem akar tőle gyereket, neki már van családja, gyereke és nem fogja vele tartani a kapcsolatot (a tartásdíjat egy összegben fizette ki neki).
Ez így is lett, eltelt 16 év és a szüleim házasságának valahol kellett is ez a "pofon", mert azóta máshogy állnak egymáshoz, apa is máshogy áll a családunkhoz, teljes az összhang. Mikor a páromnak meséltem ezt, ő el sem hitte...
Lényeg a lényeg, hogy apát megkereste a gyerek még májusban, hogy szeretne találkozni vele, tartani a kapcsolatot. Apa mondta neki akkor is, hogy nem, ne haragudjon.
Utána megtalált engem, én is azon az állásponton voltam, mint apukám. Le is tiltottam az üzenetet követően mindenhonnan. Aztán most újra megtalált, új fiókkal és nagyon szeretne találkozni, látja, hogy én is Pesten élek és "ez nem lehet véletlen", legalább egyszer muszáj találkoznunk, neki az anyján kívül már senkije sincs, vele nem túl fényes a kapcsolata és jó lenne egy családtag.
De nekem ő nem a családtagom, nem ismerem, nem vagyok rá kíváncsi. Ezt így nem írtam le neki, nyilván, de ez az igazság.
Arra is gondoltam, hogy oké, egyszer találkozom vele, elmondom az én álláspontomat is, és kérem, hogy hagyjon békén engem is, a családomat is a következőkben. Párom azt mondja, ezt nem szabad, igenis tartsam távol magam tőle és eszembe ne jusson találkozni vele...
Sajnálom valahol, mert biztos nincs egy könnyű élete, de nem gondolom, hogy az én felelősségem lenne...
#230 Lehet, hogy te nem láttad, hogy miket írtak ezelőtt, de még ha csak annyiról lenne szó, hogy nem akarják őt látni, mert szar emlékeket idéz fel bennük, akkor teljesen meg lehetne érteni az egészet.
Ezzel szemben olyan is elhangzott, hogy ő tehet róla, hogy tönkre ment a család, valaki azt is feltételezte, hogy egy drogos haszonleső lehet, hogy ő csak egy "hiba" már azelőtt hogy megszületett az apja eldöntötte, hogy le se szarja és ezt a szép szokást láthatóan azóta is megtartotta és mindezen felül a kérdező saját elmondása szerint a nagyszülők hozzáállásához képest ez még semmi. Ezek csak azok, amiket megjegyeztem.
Ezek után nekem ne próbálja senki ellenérvként felhozni a mocskolódó válaszolókat, mert pont ezért mocskolódnak.
"már azelőtt hogy megszületett az apja eldöntötte, hogy le se szarja és ezt a szép szokást láthatóan azóta is megtartotta"
Hát igen, ilyen következménye is lehet annak, ha valaki az apa akarata ellenére tartja meg a gyereket...
Te figyelj èn a gyerekemnek màr megvettem a lakàst ,most lesz 4 èves,ha születne egy másik màs nőtöl annak is valahogy megvennèm vagy az enyémet adnám oda.
Te faterod mennyit adott szegény gyereknek?Mennyi volt az az összeg egybe?Azt mondom ha legalább egy szoba konyhát tudott venni neki az anyja belőle ,vagy tudott volna akkor legalább anyagilag korrekt volt mert nem 0-val indul a gyerek felnőttkora.
Ès ez se pótolja azt amit elvett tőle.
Te dolgod, hogyan költöd el a saját pénzedet.
Az meg, hogy az apám mit csinált az övével, az ő dolga.
Hát erre tényleg nem tudok már mit mondani. Igen, szemét anya, hagyta megszületni a gyerekét annak ellenére, hogy a jófej apuka felajánlotta, hogy abortálhatnák is.
Igen, lehet jobb lett volna, ha meg se születik a gyerek. Lehet jobb lett volna, ha az apádnak nem lett volna szeretője, ja várjunk... az is a nő hibája, hogy az apádnak szeretője volt, nem az apádé, még 50%-ban sem.
#232 ilyen az amikor egy önző f@sz megb@szik bárkit védekezés nélkül
Ha az apád nem teszi a f@szat bele abba a nőbe védekezés nélkül, akkor most neked nem itt kellene nyavalyogni
Akik ennyire mocskolják a kerdezőt és a családját, azok egy kicsit sem érzik félelmetesnek, hogy zaklatják a családjukat?
Szerintem ez iszonyat para. Lehet a fake profilok mögött nem is gyerek van.
A neten mindenki mocskolódik. Ezen túl kellene már lépni és nem komolyan venni azokat, akik nem tisztelnek. Nagogymár zaklatásnak tekintsük a súlytalan, névtelen köpködéseket, amiket gyakorin írnak.
Nem hiszem el, hogy egyeseknek ez felháborítóbb, mint ez a kicseszett lázálom, amit itt leírt a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!