Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Család az aki nem vesz ruhát...

Család az aki nem vesz ruhát a másikra?

Figyelt kérdés
Akik ilyen módon nem költenek és még a gyógyszert is sokszor szinte könyörögni kell hogy vegyék? Mit érezhet ilyenkor egy gyerek? Ki a hibás ilyenkor? Kort is írjatok légyszi.

2023. szept. 8. 11:03
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
63%

Én ezért szoktam több színben venni ugyanazt, mert ha tetszik, szeretem jó, ha több van, és mivel más színűek, nem hiszik azt, hogy ugyanabban vagyok!

2023. szept. 8. 19:23
 32/32 A kérdező kommentje:
Ritkán vesznek de szeretem őket nem akarom bántani ezért nyílván amennyit tudnak megtesznek értem, kicsit rosszul érzem magam hogy kiírtam. Nem vagyok elkényeztetett lehet inkább hálátlan voltam. Köszönöm mindenkinek.
2023. szept. 9. 11:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!