Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan akadályozzam meg hogy...

Hogyan akadályozzam meg hogy szakitson?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 20éves lány vagyok.A párom(ha még hívhatom így) 20 lesz nemsokára. 21 hónapja vagyunk együtt de nagyon a végét járja a kapcsolat.. Én próbálom megbeszélni de ő nagyon határozottnak tűnik pedig azt mondja szeret. Holnap lejön hogy megbeszéljük de azt mondta csak azért mert én akarom és fogadjam el hogy utolsó éjszaka lesz.. :( De én ezt nem tudom elfogadni se nem beletörődni hogy egyik napról a másikra vége mert hogy nem jó már a kapcsolat és sokat veszekedünk. De amig szeretjük egymást addig menthető. Aug 20-án volt egy hasonló szituáció amikor is sikerült 2 óra beszélgetés után kibékülnünk de félek hogy ez már kevés lesz, nagyon szeretem, nem akarom elveszíteni :( Tudnátok valamit tanácsolni vagy esetleg bevetni valami női praktikát ami hatásos lehetne? Félek, hogy itt már semmi sem segít, de abba beleőrülök :(
2010. okt. 16. 20:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Háát itt tényleg 2oldalú lehet a dolog...

Vagy már nem szeret,csak mondja,lehet van is már neki más a képbe,végülis miért akar ennyire határozottan szakitani Veled =(

Egyb.én is 2éve vagyok együtt a barátommal,és még tavasszal,ő is besokkalt,(akkor mélyponton voltunk)és dobott(és szintén mi is 20évesek vagyunk).

Akkor mi is "megbeszéltük",hogy én együtt töltöttem vele az éjszakát.(persze nagyon csinosan)

Úgy csináltam,mint aki úgy ahogy elfogadta a döntését,de aztán közbe elkezdtem vele beszélgeni,hogy milyen volt amikor még minden jó volt(2esbe,éjszaka,az ágyon)...az összes csodás ,boldog emléket,érzést felidéztem...hogy örökké bánni fogom,hogy elrontottuk a dolgokat...meg hogy milyen buták voltunk,hogy ezt igy reagáltuk le meg úgy...pedig igy kellett volna csinálni...ezt meg amúgy,és bárcsak minden máshogy alakult volna.És h tudom h soha többé nem lesz olyan csodás szerelemben részem,mint vele,meg hogy vele tényleg eltudtam képzelni az életemet stb...Aztán igy a végére,mindketten zokogtunk,meg egymásnak estünk és egy gyönyörü,szenvedélyes estét töltöttünk együtt.Azóta minden ok és újra dúl a love =)

Csak leirtam hátha egy hasonló beszélgetés Neked is beválik.Fontos ne veszekedj,ne vádaskodj,ne legyél hideg,és lehetőleg ne könyörögj neki.

De ez csak úgy lehetséges,ha tényleg szeret még Téged ez a srác,mert akkor egy csodálatos éjszakával és beszélgetéssel megoldható,viszont ha már nem szeret,akkor sajna tényleg semilyen praktikával nem tarhatod vissza=(

Mindenesetre nagyon drukkolok és együtt érzek Veled,majd irj meg légyszi,hogy hogy alakult.

2010. okt. 17. 00:40
 12/20 anonim ***** válasza:

kvázi már kimondta h vége, de a kedvedért még lefekszik veled még egyszer?

bocs, ha félre értettem...ez esetben ne a testeddel próbáld visszahódítani, inkább beszélned kéne vele, és ha tudod, h biztos benne h vége, akkor le ne feküdj vele, többet érsz te annál..

2010. okt. 17. 01:24
 13/20 A kérdező kommentje:
Szeret, és nem fogom hagyni, hogy vége legyen. :) Mesélek majd, de szorítsatok kérlek :)
2010. okt. 17. 09:36
 14/20 anonim ***** válasza:

Hát énis hasonló szituban voltam.

Kíváncsi vagyok mi lesz :)

majd írd meg:D

2010. okt. 17. 09:42
 15/20 A kérdező kommentje:
Rendben.. Félek nagyon:S
2010. okt. 17. 10:04
 16/20 anonim ***** válasza:

Szerintem meg tedd azt amit ő tenne veled, ettől majd össze fog zavarodni, és ha valóban úgy van, hogy még szeret, akkor majd keresni fog téged. Ha pedig nem keres, akkor nem szeret, ez esetben, viszont hagyni kell elmenni.

Tehát mond meg neki, hogy nem kell, hogy veled aludjon, megérted, sőt már te is úgy gondolod, rajtatok már semmi se segít, legjobb lesz szakítani. Ezután tünj el a képből, ne keresd őt hetekig, ha ő keres akkor pedig kedvesen, de határozottan rázd le őt. Légy megközelíthetetlen, titokzatos, de nagyon kedves. közben figyelj arra, hogy a lehetőségeidhez képest mindig tökéletesen nézz ki. Amit nem kaphat meg az ember, az iránt áhítozik csak igazán. Ha szeret, akkor térdencsúszva könyörög majd, hogy visszajöjj hozzá.

2010. okt. 17. 10:51
 17/20 A kérdező kommentje:
Szórakozik velem komolyan.Beszéltünk 11 után h akkor mi lesz melyikkel jön.Először irja h nincs busz mondom na ne mondd bemásoltam neki, meg h tanulnia kell meg takaritani a szobáját. Péntektől ráért volna tanulni, takaritás meg nem hinném h nem ér rá holnap.. 3ra hazaér azt mondta megbeszéljük de ugyse fog lejönni.. Ezzel azt éri el h nagyon megutálom h hallani se akarok majd róla nem hoogy jóba maradni. Azt mondta h ő csak azért mondta h lejön h nyugodjak meg,de valahol tudta h úgysem fog lejönni.. Ekkora szemetet.. Haverjának akkor miért mondta h lejön.??? :@
2010. okt. 17. 12:10
 18/20 anonim ***** válasza:
Látom kedves kérdező, hogy most sokkal előbbre vagy, mint amikor elkezdted
2010. okt. 17. 19:43
 19/20 anonim ***** válasza:

09:42es vagyok.

Ugyanaz mint nállam, még mindig.

Engem dobtak is.

Remélem nállatok javulni fog a helyzet.

Sok szerencsét hozzá

2010. okt. 18. 14:52
 20/20 anonim válasza:
Öszinte leszek veled, én azt mondom ilyenkor, hogy ami nem megy, azt nem kell eröltetni....... SORRY
2010. okt. 22. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!