Hogy magyarázzam el apámnak hogy nem vagyok kommunista?! Többit lent.
Mostanában nagyon megszerettem az Axis Powers Hetalia-t. Aki nem ismerné,elmondom,egy anime-manga smiben minden ország megelevenedik,karaktert kap,és Ők játszanak el történelmi eseményeket.Rákattantam Oroszországra,és találtam ezt a képet(izéke,a link hosszú ^^"):
Tök aranyosnak ítéltem,kinyomtattam,falra-fel (a könyvespolc felőli faléam,ahol szinte minden kedvencemet megörökítettem XD)
Aztán mikor apám meglátta leüvöltötte a fejemet,letépte az összes képemet és azóta állandóan kommunistázik,meg osztja nekem az igét.Nem tudom neki elmondani hogy ez csak egy kép,ami a karakkter miatt tetszik,mert nem hagyja. Hogy magyarázhatnám el neki?
(Azontúl azt sem értem,hogy a több évnyi gyűjtögetett képemet mi az égért tépte le a falról?!)
Előre köszönöm a válaszokat.
15/L
Pfu,én már nem is tudom mi van...
Ja,és a NÁCI jobb XD Rövidebb és jegyezhetőbb szó XD
De most viccet félretéve,elolvasta valaki az oldal szabályait? Tilos másokkal vitába keveredni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!