Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kicsi a lakás, jön az első...

Kicsi a lakás, jön az első szülinap és a sértődés..?

Figyelt kérdés

Nem tudunk leültetni max 2 embert rajtunk kívül. Így hát nem is akarunk senkit meghívni, hármunknak csinálok egy mini tortát.

Na most a baj ott kezdődik, hogy valószínűleg lesz sértődés a párom oldaláról, hogy nem hívjuk meg a családot, népes család egyébként. Nàluk lenni meg nem opció, mert nem tudjuk lerakni a gyereket mászni, mert olyan állapotok uralkodnak a házukban sajnos. Az udvaron szintúgy.

Kibérelni pedig nem fogunk egy helyet vacsorával egyebekkel, csak azért, hogy ők is ott legyenek.

Hogy ússzuk meg sértődés nélkül, vagy inkább ne is foglalkozzunk velük?

2023. aug. 31. 22:46
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
30%
A te pereputtyud? Ott lesznek? Nő vagy?
2023. szept. 1. 05:39
 12/36 anonim ***** válasza:
41%

Problema megoldva

https://www.gyakorikerdesek.hu/unnepek__szuletesnap__1238764..

Szerintem egy 1 eves gyerek nem fogja elvezni a tomeget, a zajt, a fustot (ha cigiznek). Eleg borzalmas lesz szegeny gyereknek :(

2023. szept. 1. 06:07
 13/36 anonim ***** válasza:
95%

"nincs hely, és nincs pénz."

Ennyit írnék rá ha nyomulnak. Ha erőszakoskodnak akkor mondanám hogy a saját pénzükön béreljenek ki ők egy helyet. Ők erőltetik a szülinapozást. Fizessenek ők.

2023. szept. 1. 06:27
 14/36 anonim ***** válasza:
15%

Képzeld, lehet, hogy az ő "pereputtyának" (hogy a bunkó szóhasználatoddal éljek) van olyan vállalható lakása, ahol meg tudják tartani (kérdező szüleivel/tesóival).

2023. szept. 1. 07:23
 15/36 anonim ***** válasza:
58%

Akik értetlenek, nem láttam még egy szobás, 35-45 négyzetcentiméteres lyukat, amiben fordulni alig lehet? A világ legnagyobb barma volt, aki az ekkora lakást kitalálta!

Kérdező, sehogy. Elmondod, hogy se hely, se pénz. Ha nem értik, nem kell velük törődni.

2023. szept. 1. 07:44
 16/36 anonim ***** válasza:
69%
#15: Bár eddig én nem válaszoltam, de speciel én láttam. Sőt! Laktam 36 nm-es, 1,5 szobás lakásban. Sőt! Tartottam benne születésnapot a nagy családnak és elfértünk. Az a gyerek már 23 éves, de még mindig emlékszik arra szülinapjára, annyira jó volt a hangulat. Ha valaki akarja, akkor meg tudja oldani. Ha meg nem, akkor nyilván nem.
2023. szept. 1. 07:53
 17/36 anonim ***** válasza:
27%
Dehogy laktál te 36 négyzetméteren másfél szobás lakásban. Álmodban talán. Az egy EGYSZOBÁS, másfélnek hazudva.
2023. szept. 1. 07:56
 18/36 anonim ***** válasza:
69%

valószínűleg lesz sértődés a párom oldaláról - és ez mégis miért kellene érdekeljen titeket?

Sértődjenek meg nyugodtan, az csakis az az ő szegénységi bizonyítványuk.

2023. szept. 1. 08:02
 19/36 anonim ***** válasza:
29%

16-os, a 36 m2, az egyszobás, max galériával lehet kicsit javítani a helyzeten.

Én valóban töltöttem 36 m2-en napokat, hetet, airbnb-ben, és ahol nem volt galéria, na, ott a lakás = konyha, háló! és fürdő.

Ide te nem hívsz vendéget, mert nem tudod leülteni sehová :D, de kamuzz még.

2023. szept. 1. 08:05
 20/36 A kérdező kommentje:
Ide az anyósok jönnek pattogogni? Vannak akiknek sikerült értelmezni a kérdést. Mások meg pereputtyoznak, de ocsmány, komolyan.. :)
2023. szept. 1. 08:09
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!