Hogy mondtátok el a családotoknak, hogy rákosak vagytok? Nektek hogy mondta el a beteg, ha volt a családban?
Mellrák, nem tudni még, mennyire komoly. Két 3 év alatti pici gyermekünk van, sejtelmem sincs, hogy mondjam el a férjemnek, eddig titkoltam az eredményre várva.
Nem sajnálatot, eü-i tippeket kérek, csak tapasztalatot.
,,Emlékszel amikor mondtam hogy megyek a kórházba kivizsgáltatni magam? Rossz híreket kaptam. Tüdőrák. Felvettem a kapcsolatot egy onkológussal, megoldásokat keresünk. “
Kicsi voltam, de ha jol emlekszem nekunk igy mondta el egy hozzatartozonk anno. Bar nekunk nem volt ilyen kozeli a viszonyunk.
Sajnos minel tovabb varsz, es minel kesobb derul ki ez a ferjed szamara valoszinuleg annal nehezebben fogja feldolgozni es annal rosszabbul lereagalni (gondolj bele, ha neki lenne ilyen baja, te is tudni akarnad)
Szerintem ezt nem nagyon lehet mashogy bejelenteni, voltal orvosnal es ez derult ki. Beszelgessetek a lehetosegekrol.
Kitartást! Gyógyulást kívánok!
Barátnőmnek volt mellrak. Nyirok áttét is. Műtét volt. Két kisgyereke volt neki is akkor. (azóta már nagyobbak).
Tényszerűen közölte a férjével és velünk, barátokkal is.
Viszont ő végig hajtogatta, hogy ő egészséges, annak is érzi magát. Volt kemo, műtét, minden. Nem volt könnyű év. De túlvagyunk rajta. Egészseges. Boldog. Most épp az Adrián nyaral a családjaval.
Kitartás! ❤️
"Ma beszéltem telefonon az orvos rokonoddal, pajzsmirigy rákom van"- így mondta el unokahúgom nekem, és a szüleinek is hasonlóan, egyszerűen.
Hát így volt, padlót fogtunk, de hála az orvosoknak és az égieknek, túl van rajta már 10 éve.
Előző voltam, még annyit, hogy neki is két kicsi gyereke volt, egyéves és kétéves.
Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!