Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Belefáradtam? Segtsetek külső...

Belefáradtam? Segtsetek külső szemmel nézni a házasságunk, mert én képtelen vagyok?!

Figyelt kérdés

az utóbbi időben rengeteget csesztetem a férjem. úgy érzem, magamnak szültem a gyereket és kezdek tönkremenni.

a férjem nem figyelmes, lusta, és az zavar leginkább, hogy nem csinál semmit.

nemhogy a gyerek körül, de a ház körüli munkákban sem. én vágom a fát, hétfő óta a gázpalackot sem volt hajlandó kicserélni, hogy főzni tudjak. és sorolhatnám hosszasan azokat a dolgokat, amiket egy férfinek kellene megcsinálni, mégsem teszi.

ha hazajön, hagyjam békén, pihenni szeretne.

én már fizikálisas lassan tönkremegyek. és most úgy érzem lelkileg is elég volt. utálom magam, hogy sokat csesztetem, próbáltam hetekig, hogy nem szólok semmiért, hátha akkor magától eszébe jutnak dolgok (pl. nyáron fűnyírás, vagy hogy pl. a pihenő szék csavarjait meg kellene húzni, mert nagyon instabil, vagy a zuhanykabin ajtaját hosszas bszogatás után 1 év után volt képes megjavítani stb.), de magától semmi.

most úgy gondolom, feladom, és nem szólok semmiért, mert már szabályosan utál, amiért folyton csak baszogatom. mondjuk, ha végre megcsinál vmit, akkor igyekszem megdícsérni, hogy tök jó, ne érezze rosszul magát.

egy időben még kedveskedtem is neki, de már nincs hozzá erőm, időm, hogy külön energiát fordítsak ilyesmire, mire hazaér, mert mnident nekem kell csinálni.

nincs kedve hazajönni, ahogy én látom, mert sokszor csak mondom a magamét. ha leülünk megbeszélni, akkor én jövök ki szarul, mert én mindenből problémát csinálok.

és biztos igaza van, mert sok a b@sztatás, még akkor is, ha próbálom szépen kérni. de ötvenszer el kell mondani vmit, mire hajlandó megcsinálni, ha hajlandó egyáltalán.

ha be akarok fűteni, akkor tényleg nekem kell fát aprótani a kuglikból.

biztos rátesz a borúlátásomra az is, hogy sokat éjszakázok a babával, ami sokkal kimerültebbé tesz.

nem tudom, mit kellene tennem, hogy változzanak a dolgok, de egyedül képtelen vagyok már.

a férjem azt kérte, hogy ne cseszegessem, szokjak le róla.

ez a legfőbb dolog, amin változtatni kellene. de ő nem akar semmiben. vagy kapok egy gyenge ígéretet, hogy jó, megcsinálja a dolgait, de megint hetek telnek el tétlenül.

mi a fenét csináljak?????????

most tényleg úgy érzem , feladom kicsit, csinálom a dologm, nem szólok neki semmiért, hátha akkor történik vmi.

még utlojára megpróbálom, de aztán mi lesz?

2010. okt. 15. 08:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Asszonyom, ha megengedi, elmondanék egy-két dolgot, ami előre várható. Először is, ha új munkája lesz, ötszörös fizetésért, akkor még inkább semmibe veszi majd önt, mert "én keresem a pénzt, te meg úgyis egész nap itthon vagy" mentalitású a férje, és minél több pénzt keres, ez annál inkább érvényesül. Másodszor, aki ilyen önző disznó a szexben, azt nem szabad kiszolgálni, így teljesen rászoktatta, hogy bármit megtehet, úgysem lesz következménye, hiszen hiába nem segít, hiába hagyja kielégítetlenül (testileg-lelkileg) a párját, mégis hetente tőbbször megkapja, amit csak akar, akkor miért is változtatna bármin? Kívülálló szemével ez a házasság megszűnt létezni, mindent Önnek kell csinálnia, de még plusz koloncnak ott van ez az ember is a nyakán, ennek semmi értelme... Jobban járna, ha ténylegesen egyedül lenne, hiszen kevesebb tennivalója lenne, plusz nem alázná meg hetente többször női mívoltában senki, egy idő után pedig, ha már kiheverte ennek a "férfinak" a lélekromboló hatását, biztosan találna egy Önhöz illő, tiszteletet és szeretetet is nyújtani tudó társat, de amíg ezzel a senkiházival próbál (hasztalanul) zöldágra vergődni, addig erre esélye sincs, pedig csak a drága idejét pazarolja, mert kutyából nem lesz szalonna...
2010. okt. 15. 14:07
 22/24 anonim ***** válasza:
26%

Lehet hogy nem is férjeddel van a baj, hanem veled?

Ha a szexuális életetek nincs rendben, te a kielégítetlenséged miatt sokkal türelmetlenebb vagy vele. Cseszegeted a ki nem mondott bosszúból. Ha harmonikus lenne az együttlétetetk, te sem élnéd meg tragádiaként, hogy nem hétfő, hanem csütörtökön van lenyírva a fű. Kicsit nézz magadba, és gondold végig, hogy tényleg minden letolás, nyaggatás jogos-e. Tégleny biztos őt kell ugrasztanod, mikor este fáradtan hazajön a munkából, hogy öntse ki a kádból a vizet, zárja be a kaput, porolja le a csillárt... Tényleg biztos, hogy minden neki kicímkézett feladtot neki kell elvégezni, és ha neki tényleg biztos, hogy most azonnal? Mert ha azt mondanád drágám, lassan már le kéne nyírni füvet, vagy azt, hogy már megint nem vágtad le a füvet más reakciót válthat ki! Meggyőződésem, hogy a rossz szexuális életetek az okka mindennek. Ha ezen tudnátok változtatni, már neked sem fájna annyira, ha 2 centivel nagyobb a fű, mint a szomszédban. Légy őszinte magadhoz.

2010. okt. 15. 14:13
 23/24 anonim ***** válasza:
50%
csináld vele te is ugyanezt. szard le! ne főzz rá, ne moss rá stb. kapjon már észbe! vagy ha nem, rúgd ki!!
2010. okt. 15. 14:16
 24/24 anonim ***** válasza:
14:07-es mekkora igazságot mondott
2010. okt. 15. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!