Tud működni egy véget ért párkapcsolat békés együtt élésben közös gyermekekkel?
Ha a pár már nincs együtt, esetleg el is válnak, de a gyerekek miatt egy fedél alatt külön életet élnek. Konkrétan az érdekelne van-e köztetek ilyen család?
Én többet nem bízom meg a férjemben, de szeretem, mint embert és mint apját a gyermekeinknek. Egyikünk sem akar új párkapcsolatot. 11 év házasság után is tervezünk fentiek szerint együtt élni szabadon engedve egymást békességben, amíg nem akarunk majd mással élni(de egyikünk sem tervezi). Persze függ attól, hogy ki milyen természet és bántja-e a másik jelenléte,életmódja, de úgy érzem megvalósítható. Külföldről van szó, ahol anyagilag csak egymásra számíthatunk majd.
20.válaszadó! Nyugiii! Relax! :D
Nem olvastad el a kérdést? Semmi gond! Attól még,mert érdekel mások hasonló története, én tudom mit akarok és egyáltalán nem érdekel se a te kioktatásod,se másé. Legyen szép napod! Nekem már az van! 😊
Mindenki a kérdésre válaszolt, akkor is, ha neked ez nem tetszik.
"Tud működni egy véget ért párkapcsolat békés együtt élésben közös gyermekekkel?"
Ilyen szituban NEM TUD!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!