Hogyan kell valakiért harcolni?
Figyelt kérdés
22 éves férfi vagyok. Nem régiben elhagyott a barátnőm egy hülyeségem miatt. Nagyon megbántam, szeretném ha újra együtt lennénk.
Ő volt az első (eddig) komoly kapcsolatom, és igazán szerelmes vagyok, de nem tudom, hogyan kell egy emberért harcolni.
Nem kell emiatt engem leoltani, vagy bármi, de sosem kerültem ilyen helyzetbe.
Aki tud segíteni, azt megköszönöm. :-)
2010. okt. 14. 21:41
1/8 anonim válasza:
Nehéz ezt leírni. Ha harcolsz valakiért az azt jelenti hogy nem adod fel, nem hagyod hogy "nemet" mondjon, nem fogadod el hogy elutasított. Persze ez alatt nem azt értem hogy kényszeríteni kell, meg túlságosan nyomulni. Nem! Kedveskedj neki, nyerd vissza a bizalmát, mutasd meg neki hogy az a hülyeség amit elkövettél az tényleg az volt. Mutasd meg neki hogy még mindig szereted.
2/8 anonim válasza:
A legegyszerűbb, ha beszélgetésre hívod, és bocsánatot kérsz tőle. Innentől már az ő döntése, hogy megbocsát-e, és ezt tiszteletben kell tartanod.
3/8 anonim válasza:
Sztem nem érdemes senkiért harcolni..,legalábbis szubjektiv véleményem szerint!!Ha szereted a lányt hagyod elmenni..,én nem hiszek ezekben a felmelegitett kapcsolatokban,mert rövid időn belül újra szakitani fogtok,ha netán újra összejöttök,de ne legyen igazam.. 28F
4/8 anonim válasza:
Nem harcolni kell! A harc az rossz! Legyél kedves, barátságos, figyelmes, támogató, és végtelenül türelmes.
5/8 anonim válasza:
A "harcot" én úgy értelmezem, hogy biztosítod az érzéseidről, vonzalmadról újra és újra, amíg reményt látsz a folytatásra. Ha egyszercsak úgy érzed, hogy hiába csinálod ezt, akkor abbahagyod. Nem lesz könnyű, de legalább tudhatod majd, hogy te (normális kereteken belül) mindent megpróbáltál, hogy működjön a dolog.
6/8 anonim válasza:
"Ha egyszercsak úgy érzed, hogy hiába csinálod ezt, akkor abbahagyod. "
Lárifári,feleslegesen futott körök...
7/8 anonim válasza:
Elhagyott,és miért?Ezt kellene megtudnod,esetleg megkérdezned tőle,ha eddig nem tetted.Jó sokat gondolkozz a dolgon,ha szerinted olyan dolog miatt hagyott el amin lehet (vagy érdemes) változtatni akkor tedd meg,mond el neki,mutasd meg!
De hát ekkor sem garantált a siker.
8/8 anonim válasza:
23:44 Valakinek felesleges körök, van akinek nem. Engem már szereztek így vissza, de ezzel gondolom nem vagyok egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!