Mit tegyek, ugye van értelme harcolni?
én elmondanám neki h hogyan érzek, és megmondanám neki h költöznék szivesen vele együtt és a picivel. csak tisztáznám vele h mi van az uj kapcsolatával.
én ezt tenném, ha szeretnéd őt vissza akkor igen érdemes harcolni :)
Az a baj,hogy te sem szakadsz el anyukádtól,nem lehet a két szeretetett össze hasonlitani,és a zsarolásnak engedni,ha téged lehet zsarolni,akkor nem is szereted igazán a párod,mert akkor vele mentél volna el.
De te még mindig ott vagy,miért?Nem hiszem hogy a párod már másnap nem telefonált?Hogy nem hivott!Csak neked még mindig az anyukád az első.Szeresd anyukádat,de már rég tudatnod kellett volna vele,hogy már egy másik család vagytok,ahol neki is helye van,de nem az elsö helyen.
Ideje hogy te se siránkodj,hanem lépj.
Ha már csak harc árán szerezhetsz vissza valakit...!
Az anyukádat ebben az esetben teljesen el kell felejtened,mert a gyermeked kell hogy a legfontosabb legyen!
És akárki akármit mondhat,a gyermeknek kell az apja nevelése is!Különben is, kettesben minden könnyebb mint egymagad,persze ha jó a kapcsolatotok!
De...!Az ember már képes volt otthagyni titeket!Biztos csak anyád miatt?
Egy igazi apa csak ezért nem hagyja el a családját!
ti egy család vagytok.(ha jól vettem ki az írásból)
nem maradhattok örökre az anyukánál.
Magyarázd meg ezt neki.Jól jönne nektek egy külön kisebb lakás,hogy szokjátok meg minden...nem lehet mindig veletek. : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!