Hogy lehet felkészülni apám halálára?
Idös már sok egeszségügyi problémája van, egyre jobban leépül fizikailag, most már az aluszékonyság is társult hozzá.
Egyszerüen nehéz elfogadnom, és végig kisérni az elmúlást.
A tehetetlenség a legnagyobb baj...
Kezdd leirni a sztirijaitok, kerdezd meg a gyerekkorarol miket jatszottak, elso szerelmerol. Szuleirol, nagyszuleirol szoval regibidokrol. ha mesel felveheted a hangjat is.
En ugy gobdolom...minden idosebb rokon elvesztese utan azt banjuk nem kerdeztuk meg, nem irtam le, nem emlekszem ra stb. ja es mondd el neki te is mik volzak szerinted vele a legjobb kozos elmenyeid, mire emlekszel kiskorodbol meg hogy szereted.
es persze a gyakorlato kerd3sek is szobahozhatok. Apa gondoltal mar a halalra? Ha igen a valasz akkor lehet kerdezni...es te is rendes sirt szeretnel vagy urnasat...blabla...van e valami amit unokanak szan (meg ha nincs is meg unoka)
Erre nem lehet felkészülni
Hány éves apukád?
Lehet, hogy ezt inkább csak privátban írnám meg. Amit én ÉRZÉKELTEM(!) amikor édesanyám távozott...
Ebben a hónapban lesz 4 éve már. Nem, nem tud könnyebb lenni utána túl sokkal. Időnként csillapodik az intenzív fájdalom. Utána újra magába zár.
Ilyen időjárásban nem csodálom.
Ne vedd trollkodás nak: ne ezen agyalj hogy öreg (eldobod ??!!! Vagy elaltattatod az idős szülőt?)
Lehet hogy téged is túl él.
- - -
Én kései gyerek voltam,édesanyám 41 évesen szült, édesapám 5 évvel idősebb volt.
Számomra természetes volt hogy gondoskodjon róluk...
(Szívinfarktus,alkohol probléma,epilepszia...Ebben nőttem fel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!