Ha valaki egyedül él akkor haljon meg? 56 éves nő nincs családja akkor meg kell halnia?
Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 16:49
11/34 anonim válasza:
Ha az 56 éves nő annyira ökör, hogy erről kérdést ír ki, "mert a távoli rokonság ugy gondolja" akkor igen.
Ennyi ésszel az is csoda, hogy 56 évig életben maradt
12/34 anonim válasza:
Fejben biztos nem vagy 56. Elég lesarkított hisztis beleképzelésnek tűnik. Bocsánat, nekem ez jön le a kérdésből.
13/34 anonim válasza:
Ötös te meg ásd el magad! Ne azért szaporodj hogy más tartsa el a neveletlen kölykeidet.
Szépen dolgozzon és adózzon mindenki.
Kérdező, a távoli rokonod egy infantilis hülye, majd rajta csattan az ostor. Nem kell meghalnia senkinek sem, nyugi.
15/34 anonim válasza:
Én 65 éves vagyok és még dolgozom a nyugdíjam mellett.
16/34 anonim válasza:
15 -ös miért nem ülsz nyugodtan a valagadon,vagy foglalod le magad,miért veszed el a munkát más elől?
17/34 anonim válasza:
15 ez elég szomorú
16 nyilván mert kevés a nyugdíja, és sokan kivándorolnak ha nem tűnt volna fel.
18/34 anonim válasza:
#16 mert a fiatalok nem akarnak dolgozni,és amúgymeg jolteszem
19/34 anonim válasza:
Ezek nyüzsgő vén szatyrok ahelyett hogy élveznék a nyugalmat,inkább mások elől szivják el a levegőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!