26\n hogyan fogadtathatnám el szüleimmel nekem sose lesz gyerek, férjem, tehát sem saját családom?
El nem hiszik , s folyamatosan cseszegetnek, hogy jajjmikor lesz végre pasim/férjem blablablaBLA. Viszont esélyem se ,hogy legyen, az életemben sem kellettem nőnek,nem érdekeltem egyet sem. Bármit megtettem érte,úgy sem sikerült. Ebben a superficial/felszínes világban csak nekem nem jön össze pitiáner módon valamiert
Szívesen foadnám a tanácsaitokat kérlek szépen köszönöm nagyon
Bakker, nem azt mondtam, hogy drogos vagy, hanem hogy olyan zagyva a fogalmazásod, mintha annak a hatása alatt lennél.
S nem a “kattinstatok”-ra gondolok. Se füle, se farka az egésznek.
Szerintem totál alkalmatlan lennél gyerekneveléshez, fogalmazás is nehezen megy.
Igen, vannak családok, ahol mindegy az, csak legyen unoka, az se baj, ha debilek a szülők vagy 10 éves értelmi szinten vannak:D
26 évesen amúgy se a családalapításon jár az esze az embereknek, hanem karrier, buli, szex.
Tudatlanok babáznak le 20-on évesen , hogy valami lelakott használt lakást vehessen falusi CSOK-ra.
"Bármit megtettem érte, úgy sem sikerült" Engem érdekelne, mik azok amiket konkrétan megtettél azért, hogy találj párt?
A leírásodból számomra annyi látszik, hogy 26 évesen elég éretlenül reagálod le a párkeresési kudarcaidat. Komolyan szeretnél családot, babát? Akkor nem azon kellene agyalni, hogyan fogadtasd el a szüleiddel, hogy neked azán sooooohaaa nem lesz párod, meg gyereked se, meg milyen szerencsétlen vagy, mivel mindenki csak a farkát küldözgeti neked a Tinderen, hanem azon kellene gondolkozni, vajon mit csinálsz rosszul, vagy mit nem csinálsz annak érdekében, hogy érdekessé válj az értelmes, érkékes férfiak számára és ne csak az idióták találjanak meg?
Nyilván ennyi leírás alapján nem lehet megmondani, hol a hiba nálad, de az egészen biztos, hogy elsősorban magadat kell olyan szintre felhozni, ami miatt majd felfigyelnek rád olyanok is, akik nem felszínesek és akikre vágysz. Pl miről lehet veled beszélgetni, mi a hobbid, mi a munkád? Nyilván a külső is nagyon fontos, tanuld meg pl kiemelni magadon azt, ami szép rajtad, válj vonzóvá, legyen stílusod.
Szerintem itt igen sok hasznos dolgot találsz:
Leszbi vagy?
Mert az elején 26/n, aztán meg "az életemben sem kellettem nőnek,nem érdekeltem egyet sem."
Ha igen, akkor csak coming outolj és problem solved.
Vagy ha csak icnelkedsz, akkor kapd össze magad.
Összevissza írsz :D, és nem kell a körmöcskédre fogni.
Ha élőben is ilyen zagyván társalogsz, nem kell csodálkozni, hogy a kutáynak nem kellesz :D
Szia
Látom pár hòs a kérdés de lehet még aktuális. Szóval leszbikus vagy és közben szeretnél gyermeket ...(ehez nem kell férj csak valaki ) Ez manapság nem hiszem ,h gond .De azt te is tudod ,h ez nem működne ha megtortènne se .A szüleidnek nem kell megfelelned csak magadnak .Elkène költöznöd mert szerintem otthon laksz .Előbb élj egyedül akkor tudsz lépni jobbra még balra is.A szülők békénhagynak,ismerkedj tovább és valamerre billensz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!