Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 26\n hogyan fogadtathatnám el...

26\n hogyan fogadtathatnám el szüleimmel nekem sose lesz gyerek, férjem, tehát sem saját családom?

Figyelt kérdés

El nem hiszik , s folyamatosan cseszegetnek, hogy jajjmikor lesz végre pasim/férjem blablablaBLA. Viszont esélyem se ,hogy legyen, az életemben sem kellettem nőnek,nem érdekeltem egyet sem. Bármit megtettem érte,úgy sem sikerült. Ebben a superficial/felszínes világban csak nekem nem jön össze pitiáner módon valamiert

Szívesen foadnám a tanácsaitokat kérlek szépen köszönöm nagyon

2023. júl. 23. 14:43
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
68%
Értjük ám, legokosabb Jenő? :D
2023. júl. 23. 14:59
 12/39 anonim ***** válasza:
86%
Én lassan 48 leszek, nincs férjem, se gyerekem. Na és? Pl keresztanyámnak se volt, 70 évesen se.
2023. júl. 23. 15:02
 13/39 anonim ***** válasza:
20%
Mond el nekik, hogy meleg vagy!
2023. júl. 23. 15:02
 14/39 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, Te felszínesnek tartod magad?
2023. júl. 23. 15:05
 15/39 A kérdező kommentje:
10 részben nigaz mert én is Ezt hallom.De állandóan szinte mindennapkét szer cseszegetnek hogy miért nem megyæk el buliba vagy valami. Hülyeség. Próbálkozom baddoo tinder meg minden de ne haragudjatok tényleg nagyon so megbízhatatlan férfi van azokon fent akik egy ejszakazni akarnak. Most ezzel mit kezdejk???? Én hibám??? De falnak beszélek....
2023. júl. 23. 15:06
 16/39 anonim ***** válasza:
54%
Nem kellettél nőnek és férjet sem akarsz?!!! Most mi van?!!!!
2023. júl. 23. 15:11
 17/39 A kérdező kommentje:

Nem az abaj hogy akarok vagy sem, de akarok pont ez az!!

ha az mondanam hogy lezbikous vægyok akkor szétpofoznának szerintem.. keresztén család és a "hagyomanyt" meg kell őrizni. Amivel egyetértek mondmo én is akarok kisbabát de attól akiben megbízok!!!!! hűség!!

miért lennék felszínes? Én nem hiiszem magamról hogy az lennék. Én az őszinteségben hiszek még ha fáj is!

most azzal hogy a füttyentőjét elküldi nekem online társalgás közben hogy milyen szép szerintem, ez a hűség jele?????

2023. júl. 23. 15:14
 18/39 anonim ***** válasza:
99%
Bakker, tanulj meg fogalmazni. Összevissza írsz.
2023. júl. 23. 15:16
 19/39 A kérdező kommentje:

16 és 18

miről beszélsz férjet akarok nagy a körmöm és néha rossz szót választok ki vagy írok le telón.

nő vagyok nem férfi meg transz vagy UFO meg isten tudaj mi de már leírtam... tudom összezavaró sajnálom de nem tudom szerkezteni a kérdésem pedig elég jó lenne..

2023. júl. 23. 15:21
 20/39 anonim ***** válasza:
29%
Arról, hogy olyan a fogalmazásod, mintha egy tudatmódosító szer hatása alatt írnál, köze nincs a telefonhoz meg a nagy körmödhöz.
2023. júl. 23. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!