Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 26\n hogyan fogadtathatnám el...

26\n hogyan fogadtathatnám el szüleimmel nekem sose lesz gyerek, férjem, tehát sem saját családom?

Figyelt kérdés

El nem hiszik , s folyamatosan cseszegetnek, hogy jajjmikor lesz végre pasim/férjem blablablaBLA. Viszont esélyem se ,hogy legyen, az életemben sem kellettem nőnek,nem érdekeltem egyet sem. Bármit megtettem érte,úgy sem sikerült. Ebben a superficial/felszínes világban csak nekem nem jön össze pitiáner módon valamiert

Szívesen foadnám a tanácsaitokat kérlek szépen köszönöm nagyon

2023. júl. 23. 14:43
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
36%
De hogy jön ide, hogy nem kellettél nőnek?! Csak én nem értem, hogy mit is akarsz akkor?!!!
2023. júl. 23. 15:28
 22/39 A kérdező kommentje:

Most ez komoly??? Na jó. kész. normális kérdést tettem fel szerintem, és most már drogozok meg gyógyszert szedek azért mert telóról írok.

Bocs, igen ez biztos drog meg gyógyszer aha.

ha csak ilyet tudtok írni hogy drogozok meg gyógyszert szedek akkor ne írjatok kattinstatok más kérdésre miért nehéz ez?

2023. júl. 23. 15:30
 23/39 anonim ***** válasza:
42%
Miért nehéz leírni, hogy mégis mit kerdeznél? Nem lehet érteni, zagyva az egész kérdés és a magyarázkodásod! Azután még neked áll följebb, hogy senki se érti?!
2023. júl. 23. 15:35
 24/39 anonim ***** válasza:
61%

22

Olvass vissza legalább az 1. oldalra néhány bekezdést vagy a második oldalig, mert lemaradtál jó pár dologról. Lényeg, hogy telefonról írt mindent és zagyvaság lett, de ki lehet szedni azt amit mondani akar. Én legalább teljesen megértettem. Most az, hogy "kattintsatok" helyett "kattinstatok"-ot ír, szerintem nem vészes.

2023. júl. 23. 15:36
 25/39 anonim ***** válasza:
93%

"miért lennék felszínes?"

. Mert azt írtad, hogy felszínes a világ, és Te is a világ része vagy.

2023. júl. 23. 15:39
 26/39 A kérdező kommentje:

25

végre egy értelmes ember!!! istenem hogy van hogy páran tudják értelmezni a kérdést, utána meg a többi olyanokkal jön hogy drogozok, gyógyszerezek, transz vagyok, meleg vagyok.

Mi ez a hülyeség?

26

valamennyire mindenki felszines nem? csak az a kérdés hogy a mszert kirakja előbb mint hogy ír online vagy sem ez a baj látod..

2023. júl. 23. 15:43
 27/39 anonim ***** válasza:
95%

Talán elsőként elmondhatnád a szüleidnek, hogy leszbikus vagy, szóval férjed sosem lesz.

Úgy nehéz elfogadtatni az igazságot valakivel, ha az illetőnek nem mondod meg az igazat.

2023. júl. 23. 15:46
 28/39 A kérdező kommentje:

28

Már elegem van. Babát akarok. Szerinted hogy lehet csinálni babát ha azonos neműhöz kötődnék? Írtam is hogy férjet æarok!! Se nem transzt!

Beszéltek itt drogról, gyógyszerről, most meg arról hogy mondjam meg hogy leszbikus vagyok? Hagyjatok már.

A többi ilyen eszetlenségre nem válaszolok ti csak szórakozni jöttök ide.

2023. júl. 23. 15:51
 29/39 anonim ***** válasza:
96%
#27: talán nem kellene mindenki mást lehülyézned ("végre egy értelmes ember") csak azért, mert Te rosszul fogalmazol. Azért az nem a hosszú köröm hibája, ha nem írod le elsőre, hogy leszbikus vagy, milyen a kapcsolatod a szüleiddel stb.
2023. júl. 23. 15:51
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

Hát, van baj a toronyban, nem kicsi.

Sajnálom a szüleidet!

2023. júl. 23. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!