Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen érzés kirepülni a...

Milyen érzés kirepülni a fészekből?

Figyelt kérdés
Javarészt csak a szülők szemszögéből halljuk az ő meglátásukat, de én a gyerekeket, egykori gyermekeket kérdezem, nektek milyen vagy milyen volt? Kort is írjatok légyszi.

2023. jún. 27. 17:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%

35 voltam, mire végre sikerült elköltöznünk a szüleimtől. Akkoriban nagyon rossz volt a lakáshelyzet, örültünk, hogy meglett. Aztán miután elköltöztünk, folyton bőgtem. Munka után mindig "haza"szaladtam, pedig soha nem voltam anyás azelőtt. És nem csak én, a férjem is jött. Sajnos másfél évre rá anyukám meghalt, és öt év múlva apu is.

N

2023. jún. 27. 17:53
 2/17 anonim ***** válasza:
81%

Felszabadító

Ez a legjobb szó rá.

23 évesen léptem le fél óra leforgása alatt.

Egy nárcisztikus nevelőapától aki a gyerekkorom végigverte, kamaszkorom alázta. És egy olyan anyától, aki nem több, mint egy bologato kutya.

30 vagyok

2023. jún. 27. 17:54
 3/17 anonim ***** válasza:
83%
Nekem elég fokozatosan ment, nem egyik napról a másikra, így annyira nem is vettem észre a nagy változást. Igazából max annyi így utólag visszagondolva, hogy ideje volt. Viszont nagyon sokáig kerestem a helyem, kisebb város, nagyváros, falu, végül még kisebb falu. Most már itt maradok ha törik, ha szakad.
2023. jún. 27. 18:02
 4/17 anonim ***** válasza:
63%
A legjobb érzés volt, főleg mert mérgező volt mindkettő szülőm. Imádtam nézni a kétségbeesett fejüket, jó volt gondolni arra hogy végre egymásra maradnak, abban a szartengerben kell élniük kettecskén amit maguk generáltak. Én boldogan szabadultam, és örültem hogy rám többé nem lehetnek hatással. (Kb 19 voltam) N
2023. jún. 27. 18:20
 5/17 anonim ***** válasza:
83%

Bennem kettösség van ezzel kapcsolatban. Sosem éreztem magam jòl otthon nem talàltam a helyem kvàzi, pedig jò körülmények között éltem nem bàntottak mindemem megvolt.

Most... Minden màs

2023. jún. 27. 18:49
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Izgalmas. Én nem utáltam a szüleimet vagy az otthonomat, szerettem, bár voltak már zavaró dolgok. A háztartást illetően meg volt kötve a kezem, én ott "csak" a gyerek voltam, nyilván nem az én kívánalmaimhoz igazodott senki, és a családtagok néhány apró szokása is zavart.

A barátommal költöztem össze 23 évesen, és örömmel töltött el, hogy mi ketten leszünk, és minden a miénk lesz, mindent mi rendezünk el, mindenről mi döntünk, önállóak leszünk. Közös otthonunk lesz, új kis családdá válunk. Jó volt, szinte semmi honvágyam nem volt. Csak vigyorogtunk egymásra, hogy "ez a mi konyhánk, elhiszed ezt?" Most 34 vagyok, házasok vagyunk, 2 gyerekkel.

2023. jún. 27. 20:31
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó érzés volt, úgy éreztem, hogy egyik célom pipa. Emlékszem, milyen jó volt először csobbanni a saját kádamban, s közben nézegetni a saját falakat. :) Nem nagy szám, de azért csak saját.

29N

2023. jún. 27. 21:03
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen. Egyaltalan nem hianyoztak az otthoniak, de nem is volt az a fude nagy szabadsag erzesem, azelott sem ereztem magam korlatozva.

Max annyit ereztem, hogy az uj hely nem az otthonom es a regi sem az mar, kvazi otthontalan lettem.

2023. jún. 27. 21:17
 9/17 A kérdező kommentje:
Érdekesek amiket írtok mindannyian. Még írjatok nyugodtan aki akar, szívesen meghallgatom mert érdekel.
2023. jún. 27. 21:53
 10/17 anonim ***** válasza:
81%
Szabad leszel és közben rájössz, hogy innentől nem mosogat el helyetted más. :D
2023. jún. 27. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!