Miért tagadnak a szülők?
Sajnos nem épp a legjobb gyerekkorunk volt, felnőttként is kihatott az életünkre nekem biztosan bár úgy látom a testvéreimnek is.(bátyám, nővérem)
Persze azóta sok idő eltelt és zajlik az élet de a szüleim soha nem látták be a hibáikat.
Nemrég beszéltünk a nővéremmel és feljött pár régi emlék de ha valami negatívról van szó azt mondják a szüleim "nem ez nem igaz megsem történt". Úgy állítják be mintha felhőtlen lett volna minden, de nem így volt. Miért tagadnak a mai napig? Miért kell hazudni arról, ami volt?
Bevallom én tartom a távolságot a szüleimtől nem igazán volt soha jó velük a kapcsolatom nem veszekszem velük de hallgatni azt, hogy minden milyen jó volt miközben sokszor szenvedtünk már nem bírom.
Szakitsd meg a kapcsolatot.
Ilyen emberekre miért van szükséged?
Nem fogják elismerni mert könnyebb tagadni, de a lelkiismeret mindig ott lesz nekik.
21
Annyi a kapcsolatom velük, hogy a családi ház amiben felnőttem mára már az enyém, ők ott élnek én ezt addig még élnek hagyom. Minimális velük a kapcsolattartás változtak ők sokat de a múltat örökké tagadni fogják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!