Miért ilyen anyám és a lánytesóm?
Mintha ők külön életet élnének, és nem velünk. (Apám fiútesóm és én)
Ha beszélek hozzájuk, le se szarják, vagy együtt beszélgetnek vagy telefonoznak. Ha én szólok vagy akiket leírtam feljebb valamelyiknek mindenért idegesek kb. Ha én nem szólnék hozzájuk szerintem ők sem szólnának hozzám.
6-os a frankót mondja, nem cicózik. 😅. Én egy ovissal és egy totyogóval vagyok itthon, és rosszabb pillanataimban visszatérő morgásom, hogy "de rohadtul unom az egész rohadt életemet!". Nyomasztó, hogy ezek szerint ez 10 év múlva is így lesz. Azt hittem, addigra már ellesznek maguknak. 😮💨🙄😂
Kérdező, miről szólsz hozzájuk? Ha megkérdezed, mi a kaja (ahelyett, hogy kimennél a konyhába, és ennéd amit találsz), mi lesz a kaja (az ami lesz, legyen mindegy, úgyis az lesz), vagy az anime videóról akarsz mesélni, ami neked nagyon érdekes volt, de mindenki másnak olyan, mintha arról beszélnél, hogyan nő a fű, akkor tényleg unnak. Vagy ha folyton kéréseid, óhajaid vannak. Sajnos nem tudok tanácsot adni, hogy miről beszélj nekik, amit nem unnának. Mondjuk megpróbálhatod, hogy megkérdezed, fárasztó vagy-e. 😀 Lehet, hogy a végén jobban megértenétek egymást. Ne vedd magadra, mindenki szokott fárasztó lenni, nem arról van szó, hogy ne lennél szerethető vagy ilyesmi.
Ha maguktól beszélnek neked valamiről, mutass érdeklődést, azt szeretni szokták.
Sokadik hasonló kérdésed...
Hagyd már őket békén, ne viselkedj idegesítő görcsként jól elvannak ez a bajod? Ez csak testvéri irígység.
#13, 14
Be tudnátok linkelni a korábbi kérdéseit? Hátha kiderül belőlük valami több.
Annyi kérdése van, hogy csak egy kicsit vissza kell nézni.
Mind majdnem ugyan az.
Hagyd anyádékat már mondtuk sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!