Miért ilyen anyám és a lánytesóm?
Mintha ők külön életet élnének, és nem velünk. (Apám fiútesóm és én)
Ha beszélek hozzájuk, le se szarják, vagy együtt beszélgetnek vagy telefonoznak. Ha én szólok vagy akiket leírtam feljebb valamelyiknek mindenért idegesek kb. Ha én nem szólnék hozzájuk szerintem ők sem szólnának hozzám.
2# Hát de így ez mégis mi a f*sz? Megunja valaki a saját gyerekét? És érdekes módon a tesóm is megunt mindenkit?
Nem tudom olyan fura.
én 42 vagyok és igen, néha unom a gyerekeimet.
Miért ne unhatnam? Attól hogy a gyerekem attól még én is ember vagyok és amióta megszültem őket állandóan pattogok nekik mint valami cseled. U N A L M A S.
Nyilván nem mindig pattinthatom le őket de néha úgy érzem, és lesz.rom ki mit gondol, hogy néha egy nyavajas fél órára lopjanak már le rólam..
Dolgozom, háztartást vezetek, évekig keltem a kis szarosokhoz, nem ihattam meg vagy terhes voltam vagy szoptattam őket, aztán jött az ovis korszak aztán az állandó esti tanulás a rohangalasok ilyen edzésről olyan edzésre.. stb stb.. szóval igen.. unom néha és igen.. békén hagyhatna néha.
hagyd te is anyádat békén.. amúgy meg milyen kapuzárási pánik..? 40 évesen... na ne rohogtess... anyád most van a nőiesség csúcsán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!