Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne a helyes? Szerintem...

Mi lenne a helyes? Szerintem már sosem lesz a régi, én pedig nem vagyok boldog, de ő sem.

Figyelt kérdés

A Férjem és köztem eléggé megromlott a kapcsolat.

Oly annyira hogy egymáshoz lassan egy kedves szót, gesztust nem tudunk mondani, tenni.

Tudni kell hogy már 7 éve vagyunk együtt, és most leszünk 3 éve házasok.Két kicsi gyermekünk van.

Anyós 3 házra lakik, édesanyám pedig 3 házra dolgozik.Segítek Édesanyámnak, amennyit tudok a két gyerkőc mellett, mert saját vállalkozása van, és nem az a generáció aki ért a gépekhez, de nem is akar.

Férjem sokat segít az édesanyjának, mert a testvére úgy otthon él még 40 évesen, keveset tesz arrébb otthon.

Így a férjem ugrik ha kell valamit csinálni.

Tavaly karácsonykor kezdődött a mi kálváriánk,amikor is nagyon össze veszett velem a férjem hogy keveset foglalkozom a háztartással mert túl sokat segítek édesanyámnak.

Főzve,mosva,takarítva mindig van de nem patyolat.

Odáig fajult hogy karácsonykor nem jött velünk édesanyámékhoz karácsonyozni, de én sem mentem az ővéhez mert ez így fer. A gyerekeket viszont mindketten vittük magunkkal.Csúnya vitták követték egymást, és most ott tartunk hogy teljesen elhidegültünk egymástól.

Mindig azt érezteti hogy én tehetek minden rosszról.

Sokszor bocsátottam már meg neki és a családjának is, sokat tűrök.

Félek hogy a gyerekeknek ártok, vagy rossz anya vagyok ha a saját magam boldogságáért elválunk a Férjemmel.

Napok óta csak nézem mindhármojukat, és mindig arra vágytam hogy családom legyen, most itt van de még sem tudunk boldogok lenni mert a sértettség közénk áll mindig.

Hol az én családom hol az ő családja miatt.

Részletekbe bele merülhetnék de sok lenne...

Aki hasonló helyzetben volt, vagy van mit tett vagy tenne.

2023. júl. 14. 22:48
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
Akkor vált türhetetlennè amikor már a gyermekeink megvoltak.
2023. júl. 15. 22:27
 32/44 anonim ***** válasza:
95%
En irtam a 4 illetve a 6 os kommentet. Most olvasva a valaszaidat hülye tanacsot adtam, itt nincs mit meg menteni, itt a nyul cipöt kell fel venni gyerekestöl es futni amilyen messze csak tudsz, de nem anyòstòl, hanem a ferjedtöl. Itt anyukad, anyosod meg a sogorod a leg kisebbik gond. Teged verbalisan bantalmaznak, lassan at megy testi sertesbe a gyerekeid szeme lattara. Innen menekülj
2023. júl. 15. 23:09
 33/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaid, érdekes jelenleg teljesen normális de mivel hitelt vettünk fel közösen, így várok a bankra.

Semmit nem tud, nem tudom hogyan fog reagálni.

Ma gondoltam kicsit kiszellőztetem a fejem, így élményem tekerni, két város között.

Durr defektem lett félúton, értem jött a gyerekekkel, és elmesélte hogy az anyja hogy örül mivel nem megyek édesanyámékhoz segíteni/dolgozni, hanem itthon vagyok... még sírt is...

Nem mondtam semmit hogy azért elkezdtem utána járni már kb egy hete a dolgoknak, hogyan tudnék ebből kimászni.

Még azt nem tudom hova megyek, mert lenne lehetőség de nagyon fel kell újítani, és azt a férjem csinálja.

Albérletet egyedül, egy fizetésből nehéz fenntartani.

Vajon milyen lenne ha nem lennénk együtt, de együtt laknànk?

Sok mindenen gondolkozom... ő akarja a házat, én nem maradhatok, ezt kijelentette..

2023. júl. 15. 23:34
 34/44 A kérdező kommentje:
Tudom hogy oltári nagy hülyeség utána is együtt lakni ..
2023. júl. 15. 23:37
 35/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem, az oltári nagy hülyeség erre nem szó...
2023. júl. 16. 00:18
 36/44 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, sajnállak őszintén. Nagyon rossz amikor egy élet megy tönkre egy család esik szét ahelyett, hogy összetartana. Nincs segítség itt , tanács van sok, egyik sem jó. Neked kell megoldani. Remélem kimászol ebből.... Tudom milyen rossz hidd el. FF voltam. Sok szerencsét

U.I. Én is a gyakorihoz fordultam amikor a házasságom válságba fordult. Nem segített a gyakori... de elvonta a figyelmem a problémáról, tehát figyeld a forumot , segit, de nem direkt csak a háttérben, tudatalatt. Előbb útóbb meghozod a jó döntést

2023. júl. 16. 00:23
 37/44 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem ide gyakorira kéne irogatnod hanem pszichológussal kéne beszélned. Te egy bántalmazó kapcsolatban vagy. Kérdem én, mi lesz ha a gyerek teenager lesz, beszólogatósabb lesz, őket is folytogatni fogja mert kicsit frusztrált a drága? Eddig csak kifogásokat kerestél a férjed számára és a saját gyengeséged számára. Kit érdekel milyen volt a családod gyerekként? Én félárvaként nöttem fel, tudod nekem is szar volt apuka nélkül, de hogy a saját gyerekemre egy vadbarmot ráerőltetni nem fogok, az biztos, csak mert nekem apa hiányom volt.

A nagyim pedig az iszákos nagypapámat hagyta el, fogta a gyereket és elment egy másik faluba kevéske spórolt pénzzel. Ha ö meg tudta oldani nehogy te ne tudd elhagyni! Szerintem sok ember van aki hitelt fizet mégis válik, el lehet intézni azért ezt.

2023. júl. 16. 01:54
 38/44 A kérdező kommentje:

Utolsó hozzá szóló, igazad van, nekem is meghalt édesapám 15 évvel ez előtt 12 voltam. Nem élt velünk, de ettől függetlenül nagyon megviselt.

Igyekszem össze szedni minél több pénzt és utána lépek.

2023. júl. 16. 07:58
 39/44 anonim ***** válasza:
92%

"egyszer előfordult hogy megfogta a nyakamat és fenyegetett az öklével."

Ott volt vége.

Add be a válást, menj a gyerekekkel. Ha apának érzi magát, velük lesz. Nektek már nincs közös boldog jövőtök, ha nem tudjátok ezeket megbeszélni, és békésen folytatni.

2023. júl. 16. 18:55
 40/44 A kérdező kommentje:

Azt szeretné ha megpróbálnánk, hogy egyikünk sem segít a szülőknek csak egy héten egyszer, egy valamit...

A legnagyobb vitákat ez váltja ki,de én már szexelni sem tudnék pl. vele.

Belementem, de annyira veszett fejszének érzem.

Az már biztos hogy a felújítandó házat megcsináljuk, mert én nem fűzök nagy reményeket ehez az egészhez.

Külföldet is felhozta, hogy költöztünk együtt... hát onnan nehezebb lenne haza jönni ha bármi van...

2023. júl. 17. 10:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!