Legszívesebben fognám a cuccaim és el tűnnék ?
A munkámat gépről is lehet végezni, pénzem lenne, de arra gondoltam hogy amellett el mennék Ausztriába is dolgozni, van ott egy barátnőm és segítene mindenben,
El kezdtem ismerkedni egy sráccal össze jöttünk eléggé az elején vagyunk a dolgoknak, évekig szingli voltam, és most ez a kapcsolat dolog elég nehéz nekem fura ennyi idő után újra alkalmazkodni, a családommal a kapcsolatom ugyan úgy romokban van, a barátaimmal is, szóval minden össze jött most, es el gondolkoztam hogy azt tenném a legszívesebben hogy el tűnnek, össze pakolnám a cuccaim ami nagyon fontos nekem, laptop pár ruha amit szeretek minden mást hatra hagynék, le törölném a facebookot es minden mást ha úgy érzem hogy hiányzik új profilt csinálni ahol csak az új ismerősöket jelölném be akiket újonnan meg ismerek, ti is gondolkoztatok már hasonlón ?
Szerintetek mennyire észszerű?
Megtettem nem bántam meg többet keresek havonta kint mint otthon egy év alatt nem kell hallgatnom a népbutító fidesz propagandát nem függ a jövőm 3 millió tanulatlan ember szavazatától, és csak szólok Brüsszel nem megy sehová nem kell megállítani pint ugyan ott van ahol ezelőtt is volt bármikor.
Szóval ha van lehetőséged indulj el veszíteni nem veszíthetsz ha tudsz nyelvet.
4-es, bármily furcsa, léteznek olyan emberek, akik szar alakok, és inkább nem tartom velük a kapcsolatot. Konkrétan a családom 98%-áról beszélünk - de persze, ha őket kérdezed, ők tökéletesek (tökéletes hazudozók), én vagyok a hlye :D
Az egykori barátnőm összekavart az exemmel, még szép, hogy nem érdekel, a másik barátnőm meg a szakítása óta szrik mindenki fejére.
Nem nehéz "egyedül maradni", csak éppen felnőttként már nem érdekelnek ezek az apróságok, és akkor inkább élek egy macskával mint ilyen embere között.
Kérdező: csak akkor menj, ha tudsz németül legalább B1- es szinten, és ne a barátnődhöz vagy a pasihoz, hanem önállóan!
Havi szinten vannak ilyen gondolataim.
Mondjuk mióta az új párommal vagyok annyira nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!