Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vehető rá egy férfi,...

Hogy vehető rá egy férfi, hogy kicsit segítsen a házimunkában?

Figyelt kérdés
Otthon soha nem kellett segítenie, a bögrét sem teszi a mosogatóba magától reggeli után, a fürdőben sem törli fel a vizet zuhanyzás után. Csak azért írtam a példákat, hogy lássátok, nem azt várom tőle, hogy mosson, főzzön, takarítson. Eljegyzés és összeköltözés előtt vagyunk, csak ebben az egyben szeretném ha változna. beszélgettünk erről, megígéri hogy segít, de ez általában aznapig tart. Kinek mi a tapasztalata ilyen férfiakról?
2010. okt. 13. 14:12
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam kérdéseket linkelni, főleg nem amit én raktam fel. De annyira jó látni, hogy teljesen úgy gondolkodnak itt a munkamegosztásról mint én.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Nah itt a vége felé, betámadott egy-két hozzászóló, hogy "nem nő az aki elvárja a párjától, hogy segítsen otthon" :D Érdekesek az emberek. Amugy a kérdésre válaszolva. Hát meg kell mondani, hogy kisszivem, én is dolgozom, te is. Kérlek itthon segíts nekem, és ne pakolj rám még egy 2. műszakot. :)

2010. okt. 13. 18:51
 32/33 anonim ***** válasza:
63%

Szia!

Nem olvastam az elozo kommenteket, de elmeselem, nalunk mi valt be:

Altalaban egyutt takaritunk, es szepen, kedvesen szoktam megkerni, hogy 'szivem, esetleg el tudnal ma te mosogatni? En addig felpartvisozok.'

A lenyeg, hogy mindig meg kell dicserni, hogy milyen ugyes volt, milyen szep rnd van....stb. Es hogy szepen kerd. De nalunk ha a parom hazajon, akkor en is dicsekszem neki, hogy nezd, mennyi mindent elpakoltam, ugye mennyivel jobb igy?

A ferfiak olyanok, mint a gyerekek. Figyelj oda, hogy apolgasd a kis lelket, es ne cseszd le masok elott. :)

Nalunk bevalt. Most mar sok mindent magatol is eszrevesz, es a kisfiunk korul is sokat segit.

De semmikepp se hagyd annyiban, ne csinald azt, hogy szo nelkul elpakolsz utana.

2010. okt. 13. 20:01
 33/33 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a hozzászólásokat,de nálunk a kulcs egyértelműen a hízelgés,a férfiúi hiúságának a legyezgetése.:)))

Már vasalni is úgy vasal hogy ihajjj:)))

2010. okt. 13. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!