Hogy vehető rá egy férfi, hogy kicsit segítsen a házimunkában?
Nem szoktam kérdéseket linkelni, főleg nem amit én raktam fel. De annyira jó látni, hogy teljesen úgy gondolkodnak itt a munkamegosztásról mint én.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Nah itt a vége felé, betámadott egy-két hozzászóló, hogy "nem nő az aki elvárja a párjától, hogy segítsen otthon" :D Érdekesek az emberek. Amugy a kérdésre válaszolva. Hát meg kell mondani, hogy kisszivem, én is dolgozom, te is. Kérlek itthon segíts nekem, és ne pakolj rám még egy 2. műszakot. :)
Szia!
Nem olvastam az elozo kommenteket, de elmeselem, nalunk mi valt be:
Altalaban egyutt takaritunk, es szepen, kedvesen szoktam megkerni, hogy 'szivem, esetleg el tudnal ma te mosogatni? En addig felpartvisozok.'
A lenyeg, hogy mindig meg kell dicserni, hogy milyen ugyes volt, milyen szep rnd van....stb. Es hogy szepen kerd. De nalunk ha a parom hazajon, akkor en is dicsekszem neki, hogy nezd, mennyi mindent elpakoltam, ugye mennyivel jobb igy?
A ferfiak olyanok, mint a gyerekek. Figyelj oda, hogy apolgasd a kis lelket, es ne cseszd le masok elott. :)
Nalunk bevalt. Most mar sok mindent magatol is eszrevesz, es a kisfiunk korul is sokat segit.
De semmikepp se hagyd annyiban, ne csinald azt, hogy szo nelkul elpakolsz utana.
Nem olvastam el a hozzászólásokat,de nálunk a kulcs egyértelműen a hízelgés,a férfiúi hiúságának a legyezgetése.:)))
Már vasalni is úgy vasal hogy ihajjj:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!