Mit csinálnak azok, akiknek van 80 feletti figyelmet igénylő rokonuk, de nem engedhetik meg maguknak sem az ápolót, sem az idősek otthonát, sem azt hogy figyeljenek rá otthon (kevés végzettség, napi sok óra munka kevés bérért)?
Pl nekem nagyim testvere a szülöi hàzban lakott hiaba 3 testvéré hivatalosan de ö lakott benne....
Eladva a kis videki hàz àrànak harmada azzal nem jut egy idösek otthonàra.
Semmit. Mindenkinek a saját dolga félretenni, hogy időskorára legyen hová mennie.
Vagy akkor eladni a házát, stb.
Gondoztam idős demenst, utána megmondtam apámnak, ha lerobban, akkor keresünk neki otthont, mert ezt nem csinálom még egyszer.
Nekünk van 80 feletti idös rokon, aki apolast igenyel. Idösek otthonaba nem akar menni, bar jelentkeztünk ra, vegszükseg eseten de több honapos varolista van (lenne) mire bekerül.
Az önkormanyzat / haziorvos / csaladsegitöhöz erdemes fordulni, küldenek ki hivatalbol gondozot -ingyenesen, vagy minimalis terites elleneben.
Probalj meg ott erdeklödni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!