Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rosszul esik a szüleim hozzáál...

Rosszul esik a szüleim hozzáállása, nem sírni szeretnék, csak magyarázatot találni! Valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Van párom már több mint 3 éve, akivel nagyon jól megvagyunk. Fiatalon jöttünk össze 17 éves voltam akkor. Anyukám nagyon nehezen viselte az első években, hogy van valakim, nagyon ellenszenves volt a párommal, pedig sosem volt oka rá. (Jól nevelt, udvarias, okos emberről van szó) Csupán "féltékeny" volt (ha fogalmazhatok ilyen csúnyán) és nagyon féltett tőle (nyíltan sosem mondta ki de mindig éreztette a kemény szavaival). 3 évembe került, míg megkedvelte a páromat, míg úgymond "befogadta" a családba végre. Eddig még egy karácsonyt se tölthettünk együtt mert a párom "idegenként" volt kezelve:-S

És innen a kérdés

A nővérem két hónapja ismerkedett meg egy fiúval, aki kedves és aranyos is, már most ő a sztár a családban, senkivel nem lehet másról, csak a srácról beszélni, mindenki alig várja, hogy velünk karácsonyozzon...én meg csak hallgatok, nem mondok semmit, mert még azt mondják féltékeny vagyok...nem vagyok féltékeny csak iszonyú érzés ahogyan körberajongják a tesóm párját két hónap után, az én páromat meg 3 év után is max jó ismerősnek könyvelik el, aki egyébként nem elfogultságból de nagyon rendes ember...

Csak próbálok választ kapni a dolgokra de nem tudok, néha meg már sírás környékez, mert azonban a párom is rájön a dolgokra...és neki is rosszul esne...:(

21-L

2010. okt. 12. 21:17
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Szerintem is arrol van szo, amit irtak elottem, hogy te nagyon fiatal voltal, mikor megismerted a parod es feltettek a szuleid, hogy nehogy kihasznaljon vagy egy eletre megbantson. Mert tini korban teljesen mas az egesz, most mar felnottek vagytok, bizonyitotta a huseget, kitartasat, igy a szuleid befogadtak. A novered pedig mar felnott, igy o mar olyan korban van, amikor mar a legtobb ember kapcsolatban el.

A masik ok pedig az egyeni szimpatia lehet. Lehet, hogy ez a fiu elsore is nagyobb bizalmat gerjesztett a szuleidben. Ez megjelenestol, kisugarzastol is fugghet, amit az ember nem nagyon tud megmagyarazni.

Szerintem orulj neki, hogy elfogadtak es ne gondolkodj ezeken, hisz problema egy szal sincs mar! Ne legyel keseru es orulj a noveredek oromenek. Probald picit ezt a feltekenysegedet visszafogni a fiu befogadasarol, mert ha latjak rajtad, meg el is marhatod a rokonokat magad mellol. Te a sajat kis eletedet eld.

2010. okt. 13. 13:13
 32/33 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok féltékeny, illetve nem szeretnék az lenni. És örvendek, hogy végre talált magának valakit. Csak fura nekem, hogy majdnem az övék két hónap alatt ami nekünk 3 évbe került...De tökéletesen igazatok van abban, hogy akkor mi még gyerekek voltunk, valószínűleg ez az ok.

A szimpátiával nem igazán volt gond soha, az viszont igaz, hogy a párom még "gyerek" volt ez a srác meg már "férfi" és lehet emiatt más a hozzáállás.

Viszont már mi is felnőttünk, lassan ideje elfogadni a dolgokat...

köszönöm a válaszokat mindannyi hasznos volt és elgondolkodtató:)

2010. okt. 13. 18:49
 33/33 anonim ***** válasza:

"A párom csendesebb, visszahúzódóbb...a másik srác inkább nyomulós, beszédes party arc...és? attól mindkettő lehet jó ember, nem?

Köszi a válaszotokat, elmegyek lefeküdni."

Nem mondtam, hogy nem. Csak megvan a válasz. Ezért szimpatikusabb a szüleidnek a másik srác.

2010. okt. 28. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!