Zavarna, ha egy családtagotok ilyenekről írna?
Figyelt kérdés
[link] Ilyen, és ehhez hasonló tartalmú erotikus fikciókat. Zavarna ez titeket, vagy mit reagálnátok, ha megtudnátok?2023. jún. 26. 18:30
21/31 anonim válasza:
Kérdező te boncoló vagy, ha már ennyire szakértő vagy?
Szerintem jobb is, mert az biztos, hogy degenerált vagy. A saját kézfejed megetetéséhez mit szólsz, mert én ANYA VAGYOK, aki kibaxott nagy szarból szedte össze magát, innentől kezdve úgy tekintelek téged parazita, ahogy írtam.
22/31 anonim válasza:
Egyébként mit szólnál ahhoz,te nekrofil fosadék, ha találkoznánk. A párom,aki nem tudja rólad ki vagy mi vagy csak én, annyit mondanék neki a távolból a haverjaival figyeljen, mert tudom egy ilyen milyen baromi erős vagy egy egyedülállónak látszó nővel szemben!
23/31 anonim válasza:
24/31 anonim válasza:
Akarja valaki tudni ki az apám, nem egy nagy szám, csak ,mint vegyész lexikon az agya, és megjegyez mindent,amit úgysem tud kombinálni,csak felmondani, egy szélsőbalos bélparazita,aki Magyarország fiúgyereit az orosz-ukrán háborúban már beküldeni,de ez a fosadék egy napig sem volt katona.
28/31 anonim válasza:
Undorító, beteg szar, kezeltesse magát.
(Vagyis te, kérdező....)
29/31 anonim válasza:
Én csak annyit tudok írni, hogy szeretném szemen szúrni magamat amiatt mert elolvastam. Konkrétan rosszul vagyok tőle. Ez minden, csak nem normális.
30/31 anonim válasza:
Engem nem zavarna. Az írás szerintem klassz időtöltés. Ha nem tetszik a téma, legfeljebb nem olvasnám és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!