Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valasztani kellene, a...

Ha valasztani kellene, a parotokat vagy a csaladotokat valasztjatok?

Figyelt kérdés

7 eve vagyok egyutt az osztrak parommal, Becsben elunk.

Van egy 20 honapos kislanyunk.

A szuleim Magyarorszagon elnek (elvaltak).

Anyum jol kijon a parommal, de anyukam nagyon turelmes, ertelmes intelligens no aki nagyon jol tud minden helyzetet es embert kezelni.

Apam a nehez ember...ugyanugy ahogy a parom is. Ket nagyon eros szemelyiseg (skorpio es oroszlan), mas politikai beallitottsaggal, vilagnezettel, ertekekkel, kb mindenben nem ertenek 1et.

Apam 4szer talalkozott mindossze a parommal (mivel apamat mindig kevesebbet latogattuk) nagyon szeretem ot, de nehez ember, maganak valo, dolgozik meg orvoskent es jol elvan utazgat, de mindig sokat telefonaltunk eddig.

Na most jön a lenyeg:

Egy hete leutaztunk harman apumhoz (baba, parom, en). Apam bevasarolt teli hutovel vart, elcipelt minket mindenhova, meghivott mindenre, kitette a lelket.

Este baba furdetesnel a paromnak feltunt hogy peneszes a kadnal a csempe, ott borult a bili. Kiakadt apamnal es nalam hogy milyen gaz itt koszos minden, ide hozzuk a gyereket es igy furdetem.

Ez volt a kezdete, utanna a ket barom...vitatkozott mindenrol, politika, vilag mittudom en..en elvonultam a gyerekkel hogy ezt ne hallja.

A vege az lett hogy a parom haza ment becsbe es mi maradtunk par napot meg.

Apam kozolte megegyszer ne hozzam ide ezt a vad barmot.

A parom viszont nem akar elengedni a vad barom apamhoz egyedul a gyerekkel...

En meg ott allok a ketto kozott hogy most mi van? Ez komoly? Ket felnott ferfi..es igy viselkednek.

Nemtudom mi tevo legyek de tenyleg.

Anyum persze a parom mellett all amikor kerdeztem (hiszen o ismeri apumat ezert valt el tole)

Viszont hozza kell tennem, a parom is nagyon nagyon nehez ember es mi ketten is sokat veszekszunk sajnos. Enis nehezen kezelem a stilusat.

Ti voltatok ilyen helyzetben mar?

Valasztottatok? Ha igen kit es miert?

(kimeljetek a rossz indulatu beszolasoktol ha lehet :) )

#csaladi vita
2023. jún. 23. 19:44
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
77%

nem kell valasztanod, foleg nem egy ilyen szituacioban.

amugy ezek utan en siman apamat valasztanam, a parom meg foljon a leveben, ha egy ilyen pitianer dolgot nem tud megoldani/lenyelni. lesz nektek meg nagyobb bajotok is kesobb.

ahogy te koteles vagy elfogadni az o csaladjat, ugy neki is el kell fogadnia a te szuleidet es bizony le-le kell nyelni ezt azt a bekesseg kedveert, foleg, ha apukad be is vasarolt meg kitette a lelket ertetek.

az a minimum, h ebbol nem csinal ekkora cirkuszt.

az en egyik nagyanyam - Isten nyugosztalja - nem volt egy tisztasagi felelos, amikor elmentunk hozzajuk evente parszor mindig azzal kezdtuk, hogy elmostuk az evoeszkozoket, amiket kirakott az asztalra.

kellemetlen volt, de nem megoldhatatlan, megse cirkuszolt anyám (igy)

2023. jún. 23. 22:13
 22/31 anonim ***** válasza:
33%

21-es vagyok:

sajat peldam apossal. nagy halászlé fogyasztók vagyunk, a gyerekeink is imádják a halat, halhúst is szeretik.

szedtem a gyerekeknek halhúst (ponty derék), majd apósom mindenki előtt fennhangon ennyit mondott a 9 évesemnek: Ne ezt a szart egyed picikém, szed majd neked a papa rendes húst. (mert hogy a derékban a gerinc mellett vannak kis szálkák, amit a gyerekem amúgy simán kiválogat)

Először köpni nyelni nem tudtam, megkértem a feleségem, hogy intézze a helyzetet - ő nem szólt semmit.

1 hónapra rá újra eljátszottuk ugyanezt, na akkor ott durrant el valami, ellentmondás nem tűrő hangon közöltem vele, hogy amit én a gyerekem tányérjára teszek az nem sz.r, hanem étel és meg tudja enni a "szálkás" derekát is, nem csak a színhúst - ami meg tök zsíros a hasa alján.

első reakcióként fellátott, megpróbálta megmagyarázni, de szerintem látta rajtam, hogy itt most nem vagyok vitatkozós kedvemben - mindez az ő házában zajlott.

Úgyhogy 3 perc néma csönd lett az ebédlőben, utána már tudott normálisan beszélni. azóta mindketten tudjuk, merre hány méter.

2023. jún. 23. 22:19
 23/31 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudnek dönteni.
2023. jún. 24. 02:13
 24/31 A kérdező kommentje:
18-as a parom osztrak. Nem bevandorlo. Feher boru osztrak ember
2023. jún. 24. 10:47
 25/31 A kérdező kommentje:
20as nyugdijas, de maganban meg befejezi a par beteget akik meg vannak. Nemtudom ezen miert kell igy fenn akadni. Kapja a magyar nyugdijat es kozben meg kifutoban van par nagyobb munkaja ebben az evben akik kulfoldrol jonnek hozza. de ez nem mind1. miert kell azt hinni hogy hazudik valaki itt? :(
2023. jún. 24. 10:48
 26/31 anonim ***** válasza:
73%
Ne etessétek ezt a trollt, már a múltkor feltett egy kérdést, mert a gyereke morzsázott, az apja meg kiakadt. Kamu az egész
2023. jún. 24. 13:00
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor az apja volt a tisztaságmániás tüchtig, most meg hirtelen penészes lett.
2023. jún. 24. 13:04
 28/31 anonim ***** válasza:
83%

"Ha valasztani kellene,....?"

Nem kell választani. Fel kell nőni. Ilyen egyszerű!

2023. jún. 24. 15:02
 29/31 anonim ***** válasza:
55%

27.

Hát javított a sztorin, ennyi.

2023. jún. 24. 16:06
 30/31 anonim ***** válasza:
33%
Mondjuk azon még csiszolnia kéne hogy 20 év után Németországból visszaköltöznek Magyarországra. Jó vicc xd
2023. jún. 24. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!