Ha valasztani kellene, a parotokat vagy a csaladotokat valasztjatok?
7 eve vagyok egyutt az osztrak parommal, Becsben elunk.
Van egy 20 honapos kislanyunk.
A szuleim Magyarorszagon elnek (elvaltak).
Anyum jol kijon a parommal, de anyukam nagyon turelmes, ertelmes intelligens no aki nagyon jol tud minden helyzetet es embert kezelni.
Apam a nehez ember...ugyanugy ahogy a parom is. Ket nagyon eros szemelyiseg (skorpio es oroszlan), mas politikai beallitottsaggal, vilagnezettel, ertekekkel, kb mindenben nem ertenek 1et.
Apam 4szer talalkozott mindossze a parommal (mivel apamat mindig kevesebbet latogattuk) nagyon szeretem ot, de nehez ember, maganak valo, dolgozik meg orvoskent es jol elvan utazgat, de mindig sokat telefonaltunk eddig.
Na most jön a lenyeg:
Egy hete leutaztunk harman apumhoz (baba, parom, en). Apam bevasarolt teli hutovel vart, elcipelt minket mindenhova, meghivott mindenre, kitette a lelket.
Este baba furdetesnel a paromnak feltunt hogy peneszes a kadnal a csempe, ott borult a bili. Kiakadt apamnal es nalam hogy milyen gaz itt koszos minden, ide hozzuk a gyereket es igy furdetem.
Ez volt a kezdete, utanna a ket barom...vitatkozott mindenrol, politika, vilag mittudom en..en elvonultam a gyerekkel hogy ezt ne hallja.
A vege az lett hogy a parom haza ment becsbe es mi maradtunk par napot meg.
Apam kozolte megegyszer ne hozzam ide ezt a vad barmot.
A parom viszont nem akar elengedni a vad barom apamhoz egyedul a gyerekkel...
En meg ott allok a ketto kozott hogy most mi van? Ez komoly? Ket felnott ferfi..es igy viselkednek.
Nemtudom mi tevo legyek de tenyleg.
Anyum persze a parom mellett all amikor kerdeztem (hiszen o ismeri apumat ezert valt el tole)
Viszont hozza kell tennem, a parom is nagyon nagyon nehez ember es mi ketten is sokat veszekszunk sajnos. Enis nehezen kezelem a stilusat.
Ti voltatok ilyen helyzetben mar?
Valasztottatok? Ha igen kit es miert?
(kimeljetek a rossz indulatu beszolasoktol ha lehet :) )
Nyilván anyukád mintajára valasztasz te is ilyen partnert.
Családterápiát javaslok. A gyakori döntőbíróság a saját élete, érzelmi tartaléka, eszköztára alapjan fog tudninyilatkozni, de egyik sem a te megoldókulcsod lesz. Mert mindenki más. Te is.
Nagyon erdekes hoyg ezt irod. Kepzeld mar van is idopontom. Pontosan ezert csinalok hogy a kislanyom ne ilyen hobat kovessen el :)
AUgusztusban megyek Pesten egy ilyen terapiara
Én a sarkamra állva megmondanám a férjemnek, hogy el fogok néha menni apámhoz a gyerekkel, mert leszarom, hogy penész van a csempén a fürdőben, meg leszarom a véleményét is, nem vagyok hülye, hogy feleslegesen kényes témákat felhozva vitatkozzam vele. Márpedig ha normálisan viselkedünk ott, akkor ő is normális, nem harapja le a gyerek fejét sem. Ő meg akkor ne jöjjön, mit bánom én. De ha ezért képes lenne válni, akkor egy idióta.
Amúgy tényleg a penészes csempe volt az első bökkenő, és ennyitől tört ki úgy a férjed mint egy vulkán? Mert akkor ez teljesen állatság...
Kicsit off, csak kiváncsiságból kérdezem, de ha a férjed osztrák, milyen nyelven beszél a szüleiddel?
"Apam a nehez ember...ugyanugy ahogy a parom is. Ket nagyon eros szemelyiseg (skorpio es oroszlan)"
Ugye nem csak én nevettem fel ezen?😀
Min nevettél? A horoszkópon? Tökjó dolog pedig az asztrológia.
Ügyes vagy kérdező, hajrá. Legjobb és egyben legfájdalmasabb dolog leásni. 1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!