Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan várja el a párom exe,...

Jogosan várja el a párom exe, hogy a párom füttyszóra azonnal készen álljon a gyerekkel kapcsolatos dolgokban?

Figyelt kérdés

Igen, tisztában vagyok vele, hogy ez részben így természetes, de amikor előre megbeszélt időpontokat variál át, mert neki hirtelen más dolga akadt, az eléggé zavaró. Természetesen tudom, hogy bármikor bármi közbejöhet, nekem is vannak gyerekeim, de ez a gyakoriság még nekem is kicsit sok.

Nálatok ez hogy van?

2023. jún. 21. 15:45
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
79%
20as mire, a váltott felügyeletre? Szerintem itt te vagy elég nagy tévedésben. Az apa még azt is megteheti, hogy elhúz külföldre aztán a gyerekre se néz, akkor aztán lehet nézegetni... Nem egy ilyet láttam már
2023. jún. 21. 21:43
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Az sehogy sem korrekt hogy a már előre bemgbeszélteket változtatja meg.
2023. jún. 22. 01:28
 23/29 anonim ***** válasza:
91%

20!

Dehogy kötelezheti. Tartasra kotekezheti, gondozásra nem. Magyarán tartasdijat kell fizetnie, de ha nem akarja, rá se kell néznie a gyerekre. Anyukája is igaz ugyanezt. Ha akarja, holnap bébiszitter a gyereket q gyamhivatalba, közli hogy lemond a szülői felügyeleti jogáról aztán viszlát. Gyereket nevelni, gondozni nem kötelező

2023. jún. 22. 06:02
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
21-es, ahogy anyuka is megteheti. Ő is ugyanúgy szarhat a gyerekére és ő is ugyanúgy leléphet külföldre, ha annyira akar.
2023. jún. 22. 14:56
 25/29 anonim ***** válasza:
80%
#19 és ha anyu közli, hogy kész vége, holnaptól nem akarja így?
2023. jún. 22. 15:07
 26/29 anonim ***** válasza:
90%
25ös akkor az van, hogy Apuka vagy bármelyik nagyszülő, testvér kéri a felügyeleti jogot a gyámhivatalnál, ha senki nem akarja nevelni a gyeket, megy az otthonba. Szerinted hogy kerülnek oda a gyerekek? Nem csak csecsemőről lehet lemondani vagy örökbe adni
2023. jún. 22. 15:19
 27/29 anonim ***** válasza:
75%
Tisztában vagyok vele. Csak általában az van, hogy ketten vállalnak egy gyereket, de igazából apu bármikor közölheti, hogy kész ennyi? Ez ennyire egyszerű és természetes egyeseknek?
2023. jún. 22. 15:48
 28/29 anonim ***** válasza:
91%
27 ahogy anyu is bármikor közölheti. Ismerek olyat akinek az anyja lépett le csak így. Manapság mikor az emberek nagy része a hitel miatt vállal gyereket mit vársz?
2023. jún. 22. 16:30
 29/29 anonim ***** válasza:
26%
Jogos, ezt jelenti a szülőség az apa felelőse is. Az hogy ez neked nem tetszik senkit nem érdekel, első a gyerek.
2023. jún. 27. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!