Jogosan várja el a párom exe, hogy a párom füttyszóra azonnal készen álljon a gyerekkel kapcsolatos dolgokban?
Igen, tisztában vagyok vele, hogy ez részben így természetes, de amikor előre megbeszélt időpontokat variál át, mert neki hirtelen más dolga akadt, az eléggé zavaró. Természetesen tudom, hogy bármikor bármi közbejöhet, nekem is vannak gyerekeim, de ez a gyakoriság még nekem is kicsit sok.
Nálatok ez hogy van?
Le kell ülni és meg kell beszélni. Nyilván párod exének is van egy ÚJ élete, a jelenlegi párodnak is van egy új élete VELED. A gyereket meg felnőtt módjára meg kell beszélni, hogy ti hogy akarjátok, ő hogy akarja, és van-e metszéspontja. Ha van, akkor ahhoz kell alkalmazkodni.
Ha nincs, na ott jönnek be a mindenféle mediátorok, békéltetők miegyebek...(külön szakma).
Mégis milyen gyakran történik ilyen?
Ha korábban ebben egyeztek meg, és régóta így élnek akkor nekik ez természetes. Beszélj vele.
Vannak volt feleségek, akik ezt szándékosan csinálják. Kiváló módszer arra, hogy az új nőt elüldözzék.
N
3-as, meg vannak olyan ex-feleségek, akiknek mondjuk a f.uk kivan vele, hogy apuci az új nőjével programozgat, de amúgy a gyereket meg a heti 2 nap láthatáson kívül nayg ívben, és a nőnek kell 3 felé szakadnia.
Amikor ezt a gyereket KETTEN vállalták, de a válás után szeretnek megfeledkezni erről a gyerek apjai. Ők élik az életüket, az exnej meg dögöljön bele a gyereknevelésbe.
Nálunk épp ezért alap a kéthetes váltás. Apuka nagyon hisztizett ellene, nem akarja, engem meg nem érdekel, de nem vagyok hajlandó én szívni egyedül, mert ő lazán kihúzná magát mindenből.
Bocs, fele-fele.
"Apuka nagyon hisztizett ellene, nem akarja, engem meg nem érdekel, de nem vagyok hajlandó én szívni egyedül, mert ő lazán kihúzná magát mindenből."
Pedig érdekelhetne, mert ha holnap azt mondja, hogy kész vége, ennyi volt, akkor bizony egyedül csinálod tovább.
Ez ott kezdődik, hogy neked semmi közöd hozzájuk. Mit akarsz te beleszólni abba, hogy a párod mikor és mennyit foglalkozik a gyerekével. Mivel a gyereke, gyakorlatilag az egész idejét illene a gyerekére áldoznia. Ehhez képest mennyit is nélkülözi az a gyerek a szülejét? (Nem derül ki írásodból, de ha jól sejtem az apját.)
Ha neked ez a szitu nem tetszik, akkor hagyd őket békén. Keress magadnak olyan párt, akinek még nincs gyerekre, családja! Rém egyszerű ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!