Jogosan várja el a párom exe, hogy a párom füttyszóra azonnal készen álljon a gyerekkel kapcsolatos dolgokban?
Igen, tisztában vagyok vele, hogy ez részben így természetes, de amikor előre megbeszélt időpontokat variál át, mert neki hirtelen más dolga akadt, az eléggé zavaró. Természetesen tudom, hogy bármikor bármi közbejöhet, nekem is vannak gyerekeim, de ez a gyakoriság még nekem is kicsit sok.
Nálatok ez hogy van?
7#
2 hetes váltást írt az 5# nem pedig 2 hetente egy hétvégét. Ami váltott felügyeletet jelent.😉
És igen, nagyon helyes, nem "csakmegcsinálni" kell a gyereket
#9 mi az, hogy kérdezőnek semmi köze hozzájuk? :D az apuka új asszonykája, találkozik a gyerekekkel, beszélget, játszik velük, szóval elég sok köze van hozzájuk..
Meg kell beszélni, ki kell alakítani egy kiszamithatobb rendszert. Egyébként tényleg vannak olyan exfeleségek, akik szándékosan szabotalni próbálják ilyen módon a volt férj új kapcsolatát.
Ha ez majd minden alkalmat erint akkor igen zavaro.
Plane ha elore fizetos programot kell lemondani mert az ex kavar. Vagy egy nagycsalad vagy barati osszejovetelt atszervezni.
Vagy elore lebeszelt szulinapot felboritani.
Elsore megmondanam h a program es menetrend fix. Nekem is van wletem es hiaba a gyerekem akkor sem fogok boritani allandoan csak mert nem tudja megoldani. Neha persze van olyan h beesik valami varatlan de azert nem mindegy h hetente 2x vagy 4havonta 1x van ilyen.
Ha az ex nem partner abban h kiszamothato legyen a gyerekkel a program lathatas stb.. mert folyton atszervez akkor marad a alapfelallas. Egyebkent nem vagyok elerheto.
Köszönöm a válaszokat!
Azért nekem is közöm van hozzá, mert ilyenkor csak én tudok rá vigyázni, mert a páromnak minimum 2 héttel előre be kell jelenteni a szabit. Szerintem is sokszor direkt csinálja. Már párszor közel álltunk hozzá, hogy azt mondjuk, hogy nem tudjuk elhozni, csak az a baj, hogy akkor a nagymamára bízná, aki viszont alkoholista.
Például tegnap este is szólt, hogy a barátnőivel elmennek pár napra lazítani, a párom reggel menjen a gyerekért, de úgy, hogy délután 5-re vigye vissza egy barátjához szülinapozni, majd 7-re menjen érte (oda-vissza az út 2 óra). Természetesen a párom volt a legszemetebb apa, mert azt merte mondani, hogy reggel elhozza, de mivel így késni fog a munkaból, a szülinapozás elmarad... Most várhatjuk, hogy mikor szól, hogy jön a gyerekért vagy vigyük haza, mert még nem tudja, merre és meddig mennek.
Olyan is volt már, hogy simán elutaztak, mikor a láthatás lett volna, mert "kiment a fejéből", miután előző nap lefixálták, hogy mikor megy érte a párom.
Így szinte lehetetlen tervezni.
Ebben az esetben maradna a szepen meghatarozott 2 hetente hetvege.
Ha ex kavar oldja is meg.
Neked nem kotelesseged a parod gyerekere vigyazni. Oke tudom a parod miatt megcsinalod meg hat a gyerek...
Ha nem a papiron meghatarozott idoben viheti el akkor gyamugy ha kavar es ratok sozna gyamugy ha menne erte es elutaztan akkor rendorsegi feljelentes es gyamugy. Eleg gyorsan eszhez fog terni az ex.
"2 hetes váltást írt az 5# nem pedig 2 hetente egy hétvégét. Ami váltott felügyeletet jelent.😉És igen, nagyon helyes, nem "csakmegcsinálni" kell a gyereket"
Olvastam, hogy mit írt. Továbbra is tény, hogy ha holnap közli apu, hogy vége, nem akarja így, akkor nem lesz így.
19#
Továbbra és tévedésben vagy. Bíróság kötelezheti rá.
Amellett a váltott felügyelet nem így megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!