Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mi a legnagyobb gondod?

Most mi a legnagyobb gondod?

Figyelt kérdés
2010. okt. 12. 14:27
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap, 16:27-hez: Nem tudom hallottál-e arról, hogy egyik védekezési módszer sem tekinthető 100%-osnak. Nos, nálunk sem volt az. Most itt a gondjainkat nem fogom részletezni, de hidd el, nem azért aggódom, mert egyszerűen csak nincs kedvem a gyerekneveléshez. Tényleg sajnálom, hogy Neked nem lehet gyereked.

És nem vagyok gyerek, a gondolkodásom sem az, 35 éves vagyok.

2010. okt. 13. 08:21
 42/44 anonim ***** válasza:
Hogy hogy csináljak p3-as citológiából p2-est... de már rajta vagyok az ügyön, mert nem akarok műtétet..
2010. okt. 13. 12:10
 43/44 anonim válasza:
9 hónapja szeretem, ő is engem, de hiába lépett többször is, mert elszúrtam. eddig vártam hogy hátha még lesz esély, de hiába, mert most elköltözik. elkérte ugyan a számom, de biztosra veszem hogy nem fog hívni. :(
2011. jún. 14. 16:50
 44/44 anonim ***** válasza:

Most mi a legnagyobb gondom?

Hogy lefeküdni sincs erőm, reggel pedig felkelni, mozogni, élni, célokat gyártani. Már nincsenek...

Inkább itt vagyok Veletek, próbálok erőt meríteni a holnaphoz.

2011. jún. 14. 22:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!