Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mi a legnagyobb gondod?

Most mi a legnagyobb gondod?

Figyelt kérdés
2010. okt. 12. 14:27
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%

16.27 lehet, hogy védekeztek! nem tudhatod

Az én gondom meg az, hogy az egész fizetésem elment a lakáshitelre meg a rezsire kajára 10000ezer maradt és két gyerekem van......

2010. okt. 12. 17:25
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
anyu ma adta fel a csekkeket, jövö hó 10-ig 15.000 forintunk maradt. fa nincs, mert nem tud rendelni, mert vagy fütünk vagy eszünk, kaja alig van, mert mindig csak kenyér meg alapvető dolgok, amik kikerülnek havi 15ből, stb... :S
2010. okt. 12. 17:45
 33/44 anonim ***** válasza:
100%
Jövőhéten kellene 4 ezer forint tanulmányi kirándulásra (nem az a lemondható programm), de nem merek szólni anyámnak, mert lassan már kajára is alig futja
2010. okt. 12. 18:28
 34/44 anonim ***** válasza:
100%

Az egész testem pikkelysömör lepi el, kisebb-nagyobb foltokban. Fáj, viszket, ronda...

21/L

2010. okt. 12. 18:31
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

Júniusban elején végeztem a sulival. Majd egy hónapot fordítottam pihenésre a vizsga után mivel tudtam, hogy mi fog majd rám várni. Július óta keresek munkát eddig egyetlen egyet sem tudtam kifogni. Két állásinterjúm volt csak a sok kiküldött önéletrajz és telefonok után.

Az egyik interjúztató olyan állást ajánlott (MLM), melyben 18 ezer forintot kellett volna befizetnem, s emellett teljesen jutalékos lett volna az egész... A másik hétvégén volt, de azt mondták, hogy október 20-ig nem jelentkeznek, akkor az állást betöltötték. Még nem jelentkeztek...

Az összes barátom messze lakik, s munkanélküliség miatt nem tudok hozzájuk utazni. Nincs, ami lefoglalja a szabadidőmet csak várom, hogy mikor lesz munkám. Bevallom kezdek emiatt kétségbe esni.

Az egészet megtetézi az, hogy eddig kilátásban sem volt kapcsolat lehetősége, erre már van egy, de szintén passzolnom kell a távolság miatt, ha sürgősen nem találok munkát.

2010. okt. 12. 19:20
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
maganyos vagyok:-(
2010. okt. 12. 19:45
 37/44 anonim ***** válasza:
100%

16:50 ha nem kezdeményezel, ugyanott vagy, mintha leráztak volna, de ha megszólalsz, akkor megadod magadnak az esélyt. Pláne, hogy lányt jóval kevésbé utasítanak vissza, mint fordítva...

Nagyon sok a szomorú válasz, eléggé jellemzi az ország mai állását. Félek, nem tudok visszamenni Németországba dolgozni nyáron suli után, mert nincs más tervem a jövőre nézve.

2010. okt. 12. 19:49
 38/44 anonim ***** válasza:
19:49-es! Köszönöm a választ. A helyzet az, hogy ő "híres", én pedig egy egyszerű lány vagyok. Jóban vagyunk, meg minden, de néha utal arra, hogy én csak a "neve" miatt barátkozom vele, holott ez nagyon nem igaz.
2010. okt. 12. 20:11
 39/44 anonim ***** válasza:
20%

A legnagyobb gondom perpillanat az, hogy szürke vagy barna karcsúsított télikabátot vegyek-e...

Azt hiszem mindkettőt megveszem...

2010. okt. 12. 20:20
 40/44 anonim ***** válasza:
59%
Őszintén épp azon tanakodom, hogy vacsira szardínellát egyek-e vagy sült krumplit?:)
2010. okt. 12. 20:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!