Mi most a legnagyobb gondod?
Figyelt kérdés
úgy értem, mi az amire még gondolni sem szeretsz, és nem látsz belőle kiútat..2009. okt. 19. 13:03
1/39 anonim válasza:
Munkanélküliség, előre eldöntött álláshelyek ismerősi alapon. Gyakorlat hiánya én labdába sem rúghatok.
2/39 anonim válasza:
pénztelenség. nem szegénység, hanem abszolút pénztelenség, nulla, gyöknulla, zéró, haveroknál lakás, hogy ne fagyjak meg, munka sehol.
3/39 anonim válasza:
Hogy fogom fizetni egyedül a téli hónapokban a rezsit, és hogy zárjam le a kapcsolatot, amit már csak a "párom" erőltet.
4/39 anonim válasza:
nyelvvizsgahiány
hatalmas adósságok
(ha valaki tud megvehető nyelvvizsgát,akkor szivesen növelem tovább az adósságomat:D)
5/39 anonim válasza:
Nem lehet természetes úton babánk...
6/39 anonim válasza:
látom itt mindenki a pénztől fél. szerencsétlen fiatalok, ennyire kilátástalannak látják a jövőt. jó ezaz ország...:D
nekem amúgy most a szakdogám a legnagyobb problémám :D
8/39 anonim válasza:
Pénztelenség; egy ("hivatalosan") elmebeteg apuka; munkanélküliség; lehet, hogy utcára jutunk - semmi segítőkész rokon -; beteg nagypapák; a legújabb trauma, hogy meghalt a nagymamám.
No meg a még mindig nem feldolgozott traumák - mint a "kötelező" abortusz...
10/39 anonim válasza:
Idén érettségi,ráadásul iszonyatosan hiányzik az exem,de nincs rá esély,hogy újrakezdjük.
Ya igen és persze az érettségi után merre tovább...fogalmam sincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!