Mi most a legnagyobb gondod?
anyagi dolgokban tudok segíteni. ez a munkám. ingyen és kötelezettségek nélkül. ide többet inkább nem írok, telszámot sem, akit érdekel, az írjon egy levelet:
gergelybertalan.mail@gmail.com
(csak komoly embereknek!)
Szeretnék a színház és filmművészeti egyetemre menni, nem színésznek de szeretném ott kitanulni a szakmát rendezői szakon, de mindenhonnan csaka zt hallom hogy oda szinte lehetetlen, többezerből huszat vesznek fel...és hogy angoyn tehetséges színésznek kell lennem hozzá...én nem érzem amgamnban a feltörő tehetséget, én csak szerelmese vagyok a színháznak és szeretnék úgy színpadra vinni darabokat hogy már is bele tudjon szeretni...
De ehhez diploma kell, külömben bedobnak valami vidéki színházba ahol 200 személyes a nézőtér, és az emberek csak azért mennek színházba, hogy elmondhassák, hgoy ők is voltak...
Másrészt ami még nagy gondom,h goy a magyar kimagaslóan jól emg,y de minden más nyelv számomra idegen halandzsam képtelen vagyok más nyelven két mondatnált öbbet megjegyezni, pedíg a diplomához két középszintű nyelvvizsga kell...
Félek hogy nem tudom megvalósítani az álmomat...
most azt hiszem csúnyán le leszek oltva, vagy lepontozva, hogy ezek a legnagyobb problémáim.
tehát tavasszal mennék kismotor jogsira, és motort is kapnék. nyáron jól széthajtottam a biciklimet. tehát szeretnék biciklit, motort, jogsit, nyelvvizsgát fél éven belül. és a legnagyobb problémám, hogy a kerianyum bérmálásra-ballagásra nem akar pénzt adni az "öngyilkosságomra". Apa meg biciklit nem akar nekem, mert szte az én hibám hogy összetörtem a biiklit (több mint 5 éves bicikli, tehát nem nagy dolog, bár tudom, sokmindenki örülne neki...). Tehát nekem ez a legnagyobb problémám. Gondolom nem erre számított a kérdező...
14/L :)
16:52
"kerianyum", úristen...:|
17:07
a keresztanyukám
én keri-nek hívom, és mivel én őt tartom a második anyukámnak ezért kerianyum. nem vagyok ilyen cukcsi csajszicska típusú. :)
17:12
Oké, bocsi, csak az ilyen 'szavaktól' kiütést kapok.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!