Mi most a legnagyobb gondod?
Figyelt kérdés
úgy értem, mi az amire még gondolni sem szeretsz, és nem látsz belőle kiútat..2009. okt. 19. 13:03
11/39 anonim válasza:
főiskola elvégzése:S, egyre vszínűbb h nem fog menni, pedig szeretném.
12/39 anonim válasza:
Esik az eső, és nem tudom felvenni a legújabb Jimmy Choo cipőmet. :(
13/39 anonim válasza:
Az hogy reggel korán kell kelnem... :(
14/39 anonim válasza:
hogy meg fogok halni.
de ehhez a gondolthoz hozzá kell szokni előbb utóbb, nemde?
15/39 A kérdező kommentje:
érdekes így nézegetni a válaszokat.. nekem most a legnagyobb problémám az érettségi, meg hogy merre menjek tovább. De úgy gondolom hogy közületek 1-2 embernek sokkal nagyobb problémái vannak. Én úgy gondolom hogy a tanulással kapcsolatos problémák megoldódnak, a munkanélkülieknek sok sikert kívánok. Páran ennél is nagyobb problémát írtak, nekik kitartást:) Akinek meg az a baja hogy a rosz idő miatt nem vehette fel a luxuscipőjét.. hát, jó neked;)
2009. okt. 19. 19:33
16/39 anonim válasza:
Szeretném ha szeretnének!!! :(
17/39 anonim válasza:
Nekem is az a bajom mint az utolsó válaszolónak :( + felvételi O.o
18/39 anonim válasza:
Hmm...Anyukám nem talál állást mert nincs diplomája,pedig van 4 nyelvvizsgája..:( Apám fizetéséből nem mindig lehet kijönni mert elég kevés...:( A tesóm valamilyen "lelki beteg" vagy még nem tudom...nem beszél a szüleimmel meg vele se, másokkal pedig igen...:( Engem pedig a suliban ok nélkül lenéznek,szekálnak...
Hát..ennyi...:(
20/39 anonim válasza:
A depresszió,a szeretett hiány,és hogy már megint átvágtak a palánkon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!