Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyetemisták, mikor elköltözte...

Egyetemisták, mikor elköltöztetek otthonról, hogyan tudtátok eltartani magatokat?

Figyelt kérdés

Egy év múlva költözök el az otthonomtól 250 km-re. Én ennek nagyon örülök, mert az apámmal nagyon rossz a kapcsolatom, már-már az őrületbe kerget, anyukám elhunyt, szóval nincs mi/ki miatt itt maradnom. Szeretnék új életet kezdeni távol az apámtól. Sajnos ha elmegyek akkor apa nem fog engem anyagilag támogatni, így a saját lábamra kell állnom. Egy elég izgalmas azonban egy kicsit félek, hogy nem fog sikerülni. Albérletbe szeretnék költözni.

Amikor Ti költöztetek el akkor, hogyan és miből tudtátok kifizetni a bérleti díjat, rezsit? Segítettek a szüleitek, dolgoztatok iskola mellett vagy az ösztöndíjból fedeztétek a kiadásaitokat? Egyedül laktál az albérletben vagy többen béreltétek a lakást? Mennyi volt egy hónapban a rezsi és mennyit költöttetek élelmiszerre?Hogy tudtátok összeegyeztetni a munkát az iskolával?

2010. okt. 12. 13:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

19:35 vagyok.

Bár ne kéne kapnom árvaságit......

2010. okt. 13. 08:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok egyetemista, de jövőre fogok költözni az ország másik végébe, 2 évet dolgoztam, kb. 3 hónapig fogom tudni biztosítani a megélhetésemet, azidő alatt pedig állást kell találnom. Ilyen egyszerű.
2010. okt. 14. 14:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is kapok árvaságit de közel nincs 30 ezer forint. Azért hitetlenkedem. Mindkét szülőd elhunyt?
2010. okt. 14. 20:31
 14/14 anonim ***** válasza:
én bár ugyanabban a városban járok suliba,mint ahol lakok,mégis albiba költöztem,mert nem nagyon jöttem ki anyámmal.De tök rendes,mert ennek ellenére ad havi zsebpénzt,nem sértődött meg.Plusz felvettem a max.összegű havi diákhitelt.
2010. okt. 16. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!