Egyetemisták, mikor elköltöztetek otthonról, hogyan tudtátok eltartani magatokat?
Egy év múlva költözök el az otthonomtól 250 km-re. Én ennek nagyon örülök, mert az apámmal nagyon rossz a kapcsolatom, már-már az őrületbe kerget, anyukám elhunyt, szóval nincs mi/ki miatt itt maradnom. Szeretnék új életet kezdeni távol az apámtól. Sajnos ha elmegyek akkor apa nem fog engem anyagilag támogatni, így a saját lábamra kell állnom. Egy elég izgalmas azonban egy kicsit félek, hogy nem fog sikerülni. Albérletbe szeretnék költözni.
Amikor Ti költöztetek el akkor, hogyan és miből tudtátok kifizetni a bérleti díjat, rezsit? Segítettek a szüleitek, dolgoztatok iskola mellett vagy az ösztöndíjból fedeztétek a kiadásaitokat? Egyedül laktál az albérletben vagy többen béreltétek a lakást? Mennyi volt egy hónapban a rezsi és mennyit költöttetek élelmiszerre?Hogy tudtátok összeegyeztetni a munkát az iskolával?
19:35 vagyok.
Bár ne kéne kapnom árvaságit......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!