Gyereketek párja mennyit szokott hozzátok menni? Illetlen lennék, ha nekem max. szülinapra, karácsonyra lenne igényem?
Sziasztok!
Az a baj, hogy a párom családi háttere és az enyém nagyon különböző. Az övé kicsit "egyszerűbb". Nem akarom megbántani, mert tudom, őt kell szeretnem, nem a családját, de nekem ez, hogy havonta-kéthavonta menjünk egy hétvégére, sok.
Főleg, mert egy 1,5 szobás panelban laknak a szülők és a tesója, 5 felnőttre az nagyon pici.
Ha ott vagyunk, nem érzem jól magam, a húga állandóan kötözködik, beszól valamit, kicsit irigységszagú a viselkedése. Apukája meg mintha ott sem lennénk, elvonul tv-t nézni a nap nagyobb részében. Semmi értelmes program, közös időtöltés nincs.
Ráadásul enni sem nagyon szeretek ott, azt a 2-3 napot általában nasikkal, kekszekkel viszem végig, vagy mondom a barátomnak, hogy menjünk el sétálni és közben beülünk egy étterembe. Az anyukája nagyon olajosan főz, vagy most hétvégén mondta, csinál carbonarat. Azt nagyon szeretem, örültem is, aztán kiderült, hogy náluk a carbonara az parizer, tejszín és trappista sajt, meg zöldfűszerek...
Nem akarom megbántani sem őket, sem a páromat, de annak sem látom értelmét, hogy havi egy hétvégémet ezzel töltsem el.
Az én szüleim megmondták, hogy azt vihetem haza, akivel komoly a dolog. Értsd: házasság. Egyszer elkövettem azt a ballépést, hogy odavittem valakit, aki csak vőlegény volt, nem lett esküvő. Kár volt, mi a fene köze volt a családomhoz, ha el se akart venni?
Teljesen egyetértek amúgy velük amúgy. Nem átjáróházban vagy kupiban élünk, hogy épp dugópajtikat kelljen kerülgetni és összeszorított farpofákkal vigyázzállásban kullantani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!