40-45 év körüli anyukák,apukák ! Ti mit kérnétek karácsonyra?? Vagy minek örülnétek ha a tini gyereketek meglepne karácsonykor?
az én szüleim a jófajta csokinak örülnek ilyenkor :D többnyire mindenünk megvan, ami elérhető a mi szintünkön.
ilyenkor szoktunk különlegesebb csokikat venni, mivel én baristának tanultam, egyből tudunk is csinálni belőle nagyon jó dolgokat :)
szerintem nem fontos a drága ajándék, csak a szándék:)
En most aroma terápiás diffuzort vettem a szüleimnek meg a párom szüleinek is :D tavaly kapszulás kávéfőző volt
Sztem parfüm pénztárca ilyesmik lehetnének esetleg könyv utalvány
Kézzel készíts esetleg valamit, aminek örülnének. Gravirozott kávéscsésze, valami márkás karácsonyi tea, htáridőnapló, ilyesmi islehet, nem nagy tételek.
De egyébként következő évre én is javaslom, hogy figyelj arra egész évben, hogy mit szeretnének. Én már kb 2 éve azt csinálom, hogy akárhányszor valaki mondja, hogy jaj ez milyen jó, vagy de szeretne egy ilyet, vagy csak látom hogy tetszik neki, akár újságból, tvből bárhonnan, akkor van a telefonomban egy lista amire felírom azt a dolgot. Most is egész évben lelkesen gyűjtögettem, így most csak válogatnom kell, hogy kinek mi legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!