Anyám el akar tiltani a barátomtól, mit tegyek??
A barátommal távkapcsolatban vagyunk már 1 éve.
Eddig engedték a szülők, hogy minden hétvégénk együtt lehessünk..
Mindketten lassan 18 évesek leszünk.
Nekem nincs túl jó kapcsolatom az osztálytársaimmal, nincsenek annyira barátaim ott.. De alapból se vagyok az a társasági típus, inkább maradok otthon, és elvagyok az én kis világomban.
Na most.. múlt hét vasárnap lett volna egy osztálykirándulás Csehországba, amire én nagyon nem akartam elmenni, mert féltem, hogy ott is ugyanúgy ki leszek közösítve, mint alapból a suliban.
A hétvégén épp nálunk volt a barátom.
Reggel volt gyülekező, és én hazudtam anyának is, és a barátomnak is arról, hogy hova, és mikorra kell menni a vonathoz..
Anyukám most teljesen ki van kelve magából, azt hiszi hogy barátommal "terveltük" ezt ki együtt, még úgy is, hogy most elmondtam neki az igazat.
Azzal is fenyeget, hogy eltilt minket, viszont azzal is, hogy kiirat az iskolámból, ahova alapból szeretek járni.
Nagyon félek, hogy most mi lesz..
Szerintetek mit tehetnék?
Mondjuk a barátod helyében valahol itt kidobnálak, mert nem vagy egyenes, hanem lazán a szemébe hazudsz.
Bocs, értelmes embernek nem fér bele egy kamuzós kislánnyal való kapcsolat - remélem, hogy a barátod is belátja, milyen éretlen vagy és elhagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!