Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám el akar tiltani a...

Anyám el akar tiltani a barátomtól, mit tegyek??

Figyelt kérdés

A barátommal távkapcsolatban vagyunk már 1 éve.

Eddig engedték a szülők, hogy minden hétvégénk együtt lehessünk..

Mindketten lassan 18 évesek leszünk.

Nekem nincs túl jó kapcsolatom az osztálytársaimmal, nincsenek annyira barátaim ott.. De alapból se vagyok az a társasági típus, inkább maradok otthon, és elvagyok az én kis világomban.

Na most.. múlt hét vasárnap lett volna egy osztálykirándulás Csehországba, amire én nagyon nem akartam elmenni, mert féltem, hogy ott is ugyanúgy ki leszek közösítve, mint alapból a suliban.

A hétvégén épp nálunk volt a barátom.

Reggel volt gyülekező, és én hazudtam anyának is, és a barátomnak is arról, hogy hova, és mikorra kell menni a vonathoz..

Anyukám most teljesen ki van kelve magából, azt hiszi hogy barátommal "terveltük" ezt ki együtt, még úgy is, hogy most elmondtam neki az igazat.

Azzal is fenyeget, hogy eltilt minket, viszont azzal is, hogy kiirat az iskolámból, ahova alapból szeretek járni.

Nagyon félek, hogy most mi lesz..

Szerintetek mit tehetnék?

2023. jún. 12. 21:43
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Nyilvánvalóan nem fog az iskolából kiíratni. A barátodtól ideiglenesen eltilthat, de az is elfelejtődik előbb-utóbb, meg úgyis csak távkapcsolatban vagytok.
2023. jún. 12. 21:51
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Gyerek vagy még a viselkedésed alapján. Gondolom a kirándulásra nem 2 forinto kellett befizetni és nem a te keresetedből.
2023. jún. 12. 21:55
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
18 fölött dönthetsz te majd.
2023. jún. 12. 22:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Talán el kellene mondanod, hogy nem érzed jól magad abban a közösségben, ezért nem akartál kirándulni menni sem. Még előtte.
2023. jún. 12. 22:08
 5/8 anonim válasza:
57%
Engem is eltiltottak 4 eve. Annak brutal vege volt. De ideiglenesen tilthat le. Ugy is folytatjatok ezt. Anyud nem tilthat csak ugy el a sractol. Javits ki, ha tevedek. Eleg szar gyerekkorom volt, nem ertek a fiukhoz, de a tiltasokhoz igen. Az volt par. Ne izgulj! Engem, mikor letiltottak a paromrol, elegge befostam.Mert o olyan, mint en.Nem ert a lanyokhoz, csaladi bajok. Igaz, picit titokban az elejen, de folytattuk. Ne izgulj! Nem lesz baj! (ekezetekert bocs, angol billentyuzet) 18/L
2023. jún. 12. 22:08
 6/8 anonim ***** válasza:
83%
Gondolom anyukádék már befizettek ami nem két fillér volt, ezért van kiakadva. Szerintem azért tiltja el mert nem szeretné elhinni hogy a gyereke egyedül tervezte ki ezt a hülyeséget,ahelyett hogy eleve szóltál volna hogy ne fizessetek be mert úgysem megyek...
2023. jún. 12. 23:31
 7/8 anonim ***** válasza:
90%
Ha gazdasági válság idején kifizetném az osztálykirándulást és erre nem megy el a lányom,akkor én is ki lennék akadva...
2023. jún. 12. 23:33
 8/8 anonim ***** válasza:
58%

Mondjuk a barátod helyében valahol itt kidobnálak, mert nem vagy egyenes, hanem lazán a szemébe hazudsz.

Bocs, értelmes embernek nem fér bele egy kamuzós kislánnyal való kapcsolat - remélem, hogy a barátod is belátja, milyen éretlen vagy és elhagy.

2023. jún. 13. 09:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!