Volt, aki félt bemutatni a párját a családnak? Végül hogy sült el a dolog, kialakult a jó kapcsolat?
Első komolyabb kapcsolatom, nagy a szerelem. Viszont otthon még nem ismerik, és picit tartok is a bemutatástól.
Annyi a "hibája", hogy az idősebb korosztályhoz tartozik. Igen, tudom, kihasznál, elhagy, pedofil, beteg, nem kell másnak biztosan. Tudom tudom, ne írjátok le ezeket, mert a fő kérdésre szeretnék választ, pozitív tapasztalatot, megerősítést.
Nekem a szüleimmel nagyon jó a kapcsolatom, ezért szeretném, ha elfogadnák és kedvelnék is valamennyire a páromat. Mert nem szeretnék választani közöttük, vagy dönteni, hogy hosszúhétvégén a párommal menjek erre, vagy a szüleimmel arra, karácsonyok hogy legyenek stb. Szóval emiatt félek kicsit hazavinni, mert fontos az első benyomás is, nem tudom, hogy lesz, mi lesz.
Kérlek, a szidalmazó kommentekre ne is szánjatok időt, mert nem arra vagyok kíváncsi, ki mit gondol az ilyesmi kapcsolatokról, vagy ki mekkora jövőt jósol nekünk!
Nem álmodozom, valaki leírta, hogy 60 évesen a párom már otthon akar ülni inkább. Erre írtam, hogy nem, kettőnk közül ő az aktív, társaságba járó, én pedig az antiszociálisabb.
Nem mondom, hogy örökre együtt leszünk, de jelenleg ő a barátom, és összeköltözni tervezünk. Így szerintem a minimum, hogy a szüleim is megismerik, főleg, hogy ő már bemutatott a családjának hónapokkal ezelőtt.
Megkérdeztem, mit vársz, mi hogyan tudnánk megváltoztatni a szüleid véleményét, nem válaszolsz.
Feltételezem, te vagy az, aki minden hónapban kiírja ugyanezt a kérdést, ugyanezekkel a részletekkel.
Fhuu, már kicsit megijedtem, hogy tizen pár éves vagy és 20 évvel idősebb a pali.
De felnőtt nő vagy. Nem tini, talán már el tudod dönteni, hogy kihasznál e vagy sem.
Tényleg benne van a pakliban, hogy kapuzárási pánikja van (anyámnak is hasonlóan jött elő)
A szüleidnek mondd el előtte, hogy idősebb, mesélj róla sokat, aztán idővel megbarátkoznak majd a ténnyel, hogy ennyi év van köztetek, utána mutasd be nekik. Esetleg küldhetnél nekik közös képeket pl. Ha kirándultok meg ilyesmi.
Én nem tartom lehetetlennek, hogy a dolgok jól alakuljanak. Nagyon sok jó házasság van nagy korkülönbséggel. Az egyetlen negatívum, hogy a természet törvényei szerint a fiatalabb fél hamarabb elveszítheti a társát, mintha az vele egyidős vagy csak kicsivel idősebb lenne. De végül is ez kiszámíthatatlan, fiatalon is halnak meg emberek, míg másoknak szép hosszú élet jut. Kérdező, próbáld meg óvatosan adagolni a dolgot a szüleidnek. Egyébként mi a barátod családi állapota? Nőtlen, elvált, van gyereke? Ezek a dolgok biztosan érdeklik a szüleidet.
N
Szia :) Szerintem nem tudunk kívülàllóként elég objektíven véleményt mondani. Az is lehet, hogy együtt maradsz vele, az is, hogy nem, de szerintem nem is ez a lényeg, hanem, mint ahogy írtad is, jelenleg Ő van, és ezt kell tiszteletben tartani. Ha a szüleid elfogadóak, akkor is valószínűleg lesz egy véleményük, és meg fognak lepődni. Én anyaként szintúgy meglepődnék, és elmondanàm, hogy a te döntésed, de nyílvàn óva intenélek tőle.
Tudod, az igazsàg, hogy bàrmilyen közhelynek hangzik, de igaz. A sajàt korosztàlya beli nőkkel miért nem alakított még ki kapcsolatot, talàn mert nem tud, valami miatt nem kell nekik? Miért nincs csalàdja ennyi idősen? Stb, ezek mind megfordulnak egy érettebb ember fejében, a lényeg a miérten lesz, hogy miért pont veled.
De én azt gondolom, nem ez a lényeg, hanem hogy a jelen pillanatban neked épp ő tetszik. Szerintem tiszteletre méltó, hogy be szeretnéd mutatni a szüleidnek. Én bízom benne, hogy ha te lennél a gyermekem, a felém adott bizalmad àltal én is bizalmat szavaznék neked, hiszen igyekeztelek jól nevelni, és fordulhatsz hozzàm, ha baj van. :)
Amúgy te még mindig ezen vergődsz? Mert már vagy 4x kiírtad, és mindannyiszor megmondtuk, hogy felejtsd el a jó viszonyt, amikor az apád lehetne a fazon.
A szüleidnek meg nem kell ehhez asszisztálniuk, ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!