Volt, aki félt bemutatni a párját a családnak? Végül hogy sült el a dolog, kialakult a jó kapcsolat?
Első komolyabb kapcsolatom, nagy a szerelem. Viszont otthon még nem ismerik, és picit tartok is a bemutatástól.
Annyi a "hibája", hogy az idősebb korosztályhoz tartozik. Igen, tudom, kihasznál, elhagy, pedofil, beteg, nem kell másnak biztosan. Tudom tudom, ne írjátok le ezeket, mert a fő kérdésre szeretnék választ, pozitív tapasztalatot, megerősítést.
Nekem a szüleimmel nagyon jó a kapcsolatom, ezért szeretném, ha elfogadnák és kedvelnék is valamennyire a páromat. Mert nem szeretnék választani közöttük, vagy dönteni, hogy hosszúhétvégén a párommal menjek erre, vagy a szüleimmel arra, karácsonyok hogy legyenek stb. Szóval emiatt félek kicsit hazavinni, mert fontos az első benyomás is, nem tudom, hogy lesz, mi lesz.
Kérlek, a szidalmazó kommentekre ne is szánjatok időt, mert nem arra vagyok kíváncsi, ki mit gondol az ilyesmi kapcsolatokról, vagy ki mekkora jövőt jósol nekünk!
Nem biztos, hogy a karácsonyról már döntened kell :)
Viccet félretéve, először csak mondd el nekik, mi a helyzet, aztán meglátod a reakcióikat. Semmiképp ne személyesen szembesüljenek először a korkülönbséggel.
Amúgy hány év a különbség?
Ha végzek a vizsgáimmal, teljesen átköltözöm hozzá a lakásomból, úgyhogy gondolom a karácsonyt is velem tervezi ezek után, nem fog hazavinni a szüleimhez a kisbőröndömmel. :D
22 év.
22 ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Fűh, hát, mi szóltunk...
Úgy látszik az 5, 7-et nagyon átverte egy idősebb pasas :)
Egyáltalán nem ettől tartanék, hanem az életkorból fakadóan a később jelentkező eltérő igényektől. Amíg te 40 évesen még jönnél-mennél, világot látnál, ő addig 60ason lehet már csak otthon, a kertben ücsörögne újságot olvasva, esetleg megrendült egészséggel. Ez is benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!