Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kapuzárási pánik 18 évesen?

Kapuzárási pánik 18 évesen?

Figyelt kérdés
Nagyon félek az öregedéstől , főleg attól hogy tulajdonképp már 20 vagyok, utána szempillantás alatt 25, és szépen megöregszem, elmegy az életem és nem leszek örökké 18. Állandóan a sírás kerülget meg gyomoridegem van ha erre gondolok.

2023. máj. 13. 22:01
1 2 3 4
 31/35 satanismydaddy válasza:
82%

Nem értem miért húznak le ennyire. 16 évesen jött rám egy hasonló szorongás, mikor covid volt és minden levolt zárva. Rájöttem, hogy nem éltem még ki a fiatalkoromat, és a covid miatt bezárva is kell lennem. Eldöntöttem, hogy nyitni fogok mások felé és amint alkalmam adódik megyek amerre lehet. Nem törődöm semmivel, csak élvezem míg fiatal vagyok.

Jót is tett nekem. Most 19 vagyok, nem rég ballagtam. Van bennem egy kis szomorúság, hisz megint egy új korszak indul el, és közben az jut eszembe, hogy milyen hamar eltelt ez a 4 év, már nem vagyok az a kislány, mint voltam.

Viszont még mindig fiatal vagyok, csupán felnőtt. Felesleges azon aggódni, hogy megfogunk öregedni, hisz ez ellen semmit sem tudunk tenni, csak élvezzük az életet:)

2023. máj. 14. 19:07
 32/35 anonim ***** válasza:
70%
2-es vagyok. Nem értem azt a sok hozzászólást, hogy ez nem normális. De! Olvassatok utána... Az első ilyen gondolatok még fiatalabb korban is előfordulnak, 10-12 évesen akár. És én nem azt tanácsoltam, hogy csak a bulival lehet ezeket a gondolatokat kizárni, hanem azt, hogy úgy éljen, ahogy neki jó. Ez lehet valamilyen hobbi keresése, kirándulási, utazások, de akár buli is. Kinek mi az igénye. A lényeg, hogy te magad elégedett legyél azzal az élettel amit élsz.
2023. máj. 14. 19:47
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
60 éves vagyok, előttem az élet. Mindenem megvan. Vannak ötleteim és meg tudom őket valósítani.
2023. máj. 14. 21:32
 34/35 anonim ***** válasza:
0%
🤣🤣🤣🤣
2023. máj. 15. 08:31
 35/35 anonim ***** válasza:
76%

Én 32 leszek nemsokára,de imádom az öregedést

Alig várom,hogy 40 éves legyek

2023. máj. 26. 05:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!