Kapuzárási pánik 18 évesen?
Én mindig azon szorongtam 18-20 évesen, hogy jó most még sokminden áll előttem, de ha férjhez megyek és gyerekem lesz, akkor mire fogok még várni, mi vár még rám?
Megnyugtatlak, nem lett vége az életemnek a családalapítással. Férjhez mentem, lett 2 gyerekem, 2 diplomám, karrierem, új munkahelyem, ott is karrierem, nyelvvizsgám, aztán még egy. Most 41 vagyok, most várom a lányom ballagását, aztán azt, hogy bemutassa az első komoly fiúját, aztán a fiam sikereit a sportban amit űz, és sorolhatnám. Hidd el, mindig van mire várni és a 18 csak egy szám. :)
Ne törődj a lehúzós valaszokkal. Naplót írok, s 16. születésnapomon a bejegyzés: nem akarok 16 éves lenni!
Sokszor szorongatam eletemben amiatt, hogy telik az idő. Most lassan 50 leszek. Azt mondják az okosok, hogy a legtöbb félelem abból adódik, hogy úgy telik el az élet, hogy nem úgy éltük, ahogy szerettük volna. Én ezt elhiszem. Szóval eld a saját életedet!
Ami nekem még segíteni szokott, ha arra gondolok: jé, megértem ezt az évet is, de jó!
Az a lényeg hogy élvezd az életedet és ha valamit szeretnél, ne félj megtenni még ha az egész életedet megváltoztatja. Ne okozz másoknak fájdalmat, felesleges energia pazarlás és a karma úgy is elintézi.
Mindig nevess és ne szomorkodj olyanon amin nem tudsz változtatni!
Ne akarj megfelelni másoknak!
Ez segít hogy belül mindig fiatal maradj…
" A 3. véhá egyáltalán nem biztos, de ettől függetlenül megtörténhet"
Miért, én mit mondtam? 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!