Mit tegyek, ha a férjem a saját cuccomat az öccsének ajándékozta?
Egy értékesebb játékról volt szó, ami el volt nekem rakva. Pakolás közben látta meg. Akkor ígérte oda a 10 éves öccsének, és oda is adta neki örökbe a megkérdezésem nélkül, mikor itt volt nálunk. Köpni nyelni nem tudtam.
Azt még én kaptam az apámtól, amikor kb én is 10 éves lehettem. Jelenleg nem használtam évek óta, de az nem azt jelenti, hogy nem kell, vagy hogy nem a saját gyermekünknek akarom megtartani.
Szerintem ez marha nagy pofátlanság.
25N
Mondd neki, hogy az a tiéd, és még szükséged van rá.
Örülök, hogy segíthettem.
Ismerem az ilyet. Csak nekem anyám volt az, hogy a megkérdezésünk nélkül az összes nálatartott csecsemős holmit, komoly érték, szinte vadonatúj járókát stb. odaadta a hugomnak, úgy jött vissza, ahogy még egy szeméttelepről sem.Gyerekjátékok ugyan ez.
Gyönyörű, szép függöny nem egy, hanem több, 10 éve már 100eFt-volt, most nem ennyibe kerülne, a mai napig egy nagyon mutatós szép darab. Rá volt bízva, mert hogy majd ő vigyázz rá. Szerinted? ott van felrakva náluk:)
Jön "segíteni" költözésnél kb. 10 percig volt nálunk-elvitte a kerti garnitúránkat, jó lesz az neki-és aznap többet nem is láttuk:DD Azóta is nevetjük:DD Szóval az ember a családját nem tudja megválogatni:DD
Ez lopás egyszerűen.
Máskor is csinál ilyeneket?
Te ott voltál, amikor ezt csinálta?
"Pakolás közben látta meg. Akkor ígérte oda a 10 éves öccsének, és oda is adta neki örökbe a megkérdezésem nélkül, mikor itt volt nálunk. Köpni nyelni nem tudtam."
Nekem ez úgy jön le, hogy te jelen voltál. Miért nem szóltál akkor, hogy Pali, ez az enyém, és nem akarom oda adni senkinek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!