Most mit csináljak? Hogy békítsem ki?
Soha semmi estere se vagd anyukad arcaba, ha nem tetszik neked amit vesz. Gondolj csak bele. Gondolom mindennel jobban szereted öt a vilagon. Vennel neki ajandekba valamit, es ö kijelentene, hogy nem kell, nem hordom, mert nem tetszik. Biztosan nagyon rosszul esne. Nekem anyukam is, es anyosom is ilyen. Tele van a szekrenyem olyan ruhadarabokkal, amiket nem szeretek, tölük kaptam mindet, dunat lehet velük rekeszteni, pedig sokat elajandekoztam mar a kapott holmikbol. Anyosommal nem tudok mit kezdeni, mert ö akkoris vasarol, ha latja, hogy sosem veszem fel amit vesz, de nincs is ebböl vita, szepen megköszönöm az ajandekot es ket puszit nyomok, aztan zacskostol mehet a szekjreny melyere a cucc. Anyukam mas kerdes. Amikor annyi idös voltam mint te, leültem vele, es szepen elmagyaraztam, hogy szeretnem magamnak megvenni a ruhaimat, mert mar el tudom dönteni, hogy mit szeretnek hordani,es ez nem azt jelenti, hogy ha megtetszik neki valami, ne vegye meg nekem, csak azt, hogy alltalaban en had valasszam ki a ruahaimat. Ott lehet velem ö is, de en szeretnek valasztani, es szeretnem ha elfogadna az izlesemet. Azutan együtt vasaroltunk, es meglepetesemre jol is jött, hogy jött velem, kesöbb mar en kerdeztem a velemenyet egy ket ruhadarabrol. Legyel tapintatos, de hatarozott, es emmikeppen ne bantsd meg öt.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!