Hogyan békítsem ki őket? Vagy kezeljem a helyzetet?
Két tűz között vagyok. Anyum és apum összeveszett. De minden apróságon képesek összekapni. Anyum beleköt, hogy hogyan mosogat apum, vagy miért marhahúst hozott (az amúgy is marhahús mellé) az ebédhez. Legutóbb azon balhézta össze, hogy apum azt mondta mamámnak, hogy tegyék le a telefont, amíg én befejezem a teregetést (velem akart beszélni), mert hogy majd én visszahívom ingyen, neki pedig addig sem számláz. Mind apróság, de ezekből akkora balhékat tudnak csapni, hogy az hihetetlen. Mert anyum megszólja apumat, apum meg magára veszi, nem tudja elengedni a megjegyzéseket és akkor megy a vita. Én meg állok közöttük és próbálok igazságot tenni.
Tudom, hogy mindkettőnek kicsit toleránsabbnak kéne lenni, de hiába magyarázom ezt nekik, nem értik, mint a falra hányt borsó.
Mivel próbáljam őket "terelgetni", hogy ne balhézzanak már minden apróságon össze?! Ötletek?
Köszi
Hány éves vagy fiú vígy lány vagy?
Lehet, hogy még mindig azt hiszik Te vagy a kicsikéjük és nem tudsz te erről semmit sem, ezért nem figyelnek Rád.
most vettem észre, hogy egy szó elmaradt a kérdésből. :) *hogyan kezeljem a helyzetet?
20/L vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!