Adtál a szüleidnek kulcsot a lakásodhoz?
Figyelt kérdés
Ha adtál, vagy nem miért? Ha adtál, de megbántad, miért?2010. okt. 9. 15:57
11/16 anonim válasza:
Persze, anyunak van kulcsa. Volt már, hogy felhívtam, hogy várja meg a vízóra leolvasókat mert én nem érek haza, meg szokott a fiamra is vigyázni és olyankor jó, hogy van saját kulcsa.
12/16 anonim válasza:
Nem adtam, miért kellett volna? Amikor otthon vagyunk nyugodtan jöhetnek, szívesen látjuk őket. Ha meg éppen nem vagyunk odahaza, akkor minek akarnának bemenni a házunkba?
13/16 anonim válasza:
Anyósomnak van kulcsa a házunkhoz, de még soha nem használta, sőt el is rakta úgy, hogy nem találja. Eddig nem bántuk meg.
14/16 anonim válasza:
Tesom külön lakik és a szüleimnek és nekem is van kulcsunk, nem hiszem hogy nagy dolog lenne.
Gyakran viszünk neki kaját, ő is szokott erre jönni netezni.
15/16 anonim válasza:
még a párom lakásához is van kulcsuk, sőt a párom szüleinek az enyémhez, jó, ha van kihez szaladni pótkulcsért, de eszük ágában nincs használni ;)
16/16 anonim válasza:
még nem adtam, pedig 1 éve lakom itt.
tudom, hogy nem járkálna be, nem is nagyon van rá ideje. max ha kaját hozna, vagy valami hivatalos ügy miatt kéne idejönnie.
a szomszéd csajnak pl. szívesen adnék kulcsot, ugyanolyan lakása van mint nekem, csak a berendezés más :D az övé kicsit drágább. nos, nem hiszem, hogy pont az én lakásom kéne neki akármire is, hiszen egy emelettel feljebb ott az övé :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!