Mit mondtál a szüleidnek amikor mérges voltál rájuk?
Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 19:57
1/8 anonim válasza:
semmit, nem akartam őket megbántani....
2/8 anonim válasza:
Én igyekszem emberi hangnemben (és szóhasználattal) elmondani, hogy miért haragszom rájuk. Ha nagyon-nagyon kiakadtam valami, akkor duzzogok vagy két órát, és nem szólok senkihez :)
3/8 anonim válasza:
Hát, most baromi mérges vagyok!
4/8 anonim válasza:
mivel szüleimmel haveri viszonyban vagyok,ezért a b*zd meg,any*d,k*rva szád elég gyakran elhangzik
5/8 anonim válasza:
Hagyjatok, elegem van! A testvéreimet miért szeretitek jobban? És elrohantam.
6/8 anonim válasza:
b*zdmeg volt a legdurvább, amit eddig modtam, de akkor már tényleg nagyon kivoltam.
7/8 anonim válasza:
Évekig türelmesen reagáltam a piszkálódásaira, de mostanában néha annyira kiakadok, hogy néha kicsúszik egy-egy 'ne dumálj már hülyeséget' 'b@szd meg' vagy 'b@szki'. Akkor fel sem tűnik, csak mikor visszagondolok a történtekre. Rosszul érzem magam miatta, de már annyira másképp gondolkozunk, hogy a költözés mellett döntöttem, mert nem akarom állandóan piszkálni( még ha őt ez fordítva nem is zavarja).
8/8 anonim válasza:
Hát ennél vannak jóval durvábbak is! De nem trágárra gondolok. pl
Elegem van belőletek, hagyjatok békén. Ne szóljatok bele az életembe. Te vagy a barom! Nem vagyok a kutyád, h úgy beszélj velem! Ne telepedjetek rám!
Csúnyán hangzanak, de sajna, van durva előzménye, ők provokáltak. Az apámban van egy nagy adag gyűlölet, azt szórja szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!