Mi volt a legcsúnyább dolog, amit a párodnak mondtál?
Figyelt kérdés
Megbocsátott?2011. máj. 1. 22:59
1/24 anonim válasza:
Takarodj a jó k...va anyádba. Igen.
2/24 anonim válasza:
A mostani pàromnak nem mondtam még csùnyàt, pedig màr màsfél éve egyûtt vagyunk.. Az elôzônek, akivel mostmàr tôbb mint 4 éve vége, azt inkàbb nem ìrom le, de ott a szakìtàs kellôs kôzepén az utcàn ordìtoztunk, mint az àllatok... Nem, nem bocsàjtott meg, de én se amiért terhesen elhagyott, pedig az is komoly kapcsolat(nak tûnt) !
Talàn ô volt az egyetlen pasi aki ki tudta hozni belôlem az àllatot, szégyellem magam érte, de magtanultam belôle hogy egy férfi sem ér annyit, hogy ne viselkedjek méltòan ônmagamhoz...
3/24 anonim válasza:
Az, hogy már nem szeretem. Igen, megbocsájtott, mert nem gondoltam komolyan, csak megakartam bántani.
5/24 napietus válasza:
"na elmész te a p*csába mostmár!" nevetett :)
6/24 anonim válasza:
"Menj el, nem akarlak látni."
Mondjuk akkor, abban a percben, a vita hevében tényleg nem akartam. De azóta minden ok, ennél durvább se legyen. :)
7/24 anonim válasza:
Ebben a hónapban csak 200 ezer költőpénzt adok, most nem ment annyira az üzlet. Mindig 300 - at kap. Azért nem volt harag.
8/24 anonim válasza:
Amikor a kutyám nevén szólítottam.
10/24 anonim válasza:
Huzz a f@szba te retkes rib@nc.
mert megcsalt azóta nem láttam,és jó így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!