Én mondtam nemrég, hogy lesz még nekem gyerekem, csak nem te leszel az apja. Valami gyerek témán vitatkoztunk, és szó szót követett, és ez jött ki.
Nagyon megbántottam... másnap bocsánatot kértem, azt mondta nem haragszik, mert tudja, hogy kivagyok, mint a liba. (9 hetes a manónk)
2009. aug. 20. 18:14
2/16 anonim válasza:
az ex barátomnak azt mondtam h te vagy a legrosszabb dolog az életemben,undorodom tőled,hánynom kell a ha rád nézek,stb...
nem gondoltam komolyan amiket mondtam,és hiába kértem bocsánatot és bocsátott meg.. a tüske.. az ott maradt
2009. aug. 20. 18:16
3/16 anonim válasza:
Én nem mondok rá csúnyákat de tőle megkaptam már hogy qrva, meghogy qrva anyám, dögöljek meg, nyomorodjak meg... stb.
2009. aug. 20. 18:21
4/16 anonim válasza:
Az exem mondta h szélsőséges,agresszív,x lakóhelyü bunkó vok,aki úgy néz ki mint 1 idióta.Ja és persze x napon ezt mondtam h(vmi pitiáner dolog)Innentől kezdve nem kell velem beszélnie...De addig amíg élek,többet soha.Ha ilyen vok maradjak is az végleg.
2009. aug. 20. 18:34
5/16 anonim válasza:
"Én mondtam nemrég, hogy lesz még nekem gyerekem, csak nem te leszel az apja."
Taps!!!! :))) Kúffajó, kuffajó!
Persze azért rötyögök, mert már nagyon távol vagyok attól amit én kaptam:
"Ha most terhes lettem tőled, akkor neked ahhoz a gyerekhez semmi közöd!"
(Nőt ritkán mocskolnak le úgy, mint amit az gőz akkor kihozott belőlem. Mindketten emlékeztünk az esetre 20 év után is.)
2009. aug. 20. 18:49
6/16 anonim válasza:
Ribinek nevezett,meg hogy azért akarok vàlni,hogy qrvàlodhassak,illetve apàm azért halt meg,mert ilyen vagyok,amilyen...
Én:,meg hogy nem férfi,hanem gyerek még,illetve hogy meglàtszik kitöl szàrmazik.
2009. aug. 20. 18:49
7/16 anonim válasza:
én már elküldtem minden lehetséges helyre szegény kis barátnőmet, pedig csodaszép kis szolizott lányka, nem kéne, olyan szép, hogy nem ezt érdemli :) erre nem vagyok büszke, csak az ideg sajnos sokszor elkap, de utána 5 perc után megbánom, mindig elnézést is kérek tőle, meg is bocsát mindig, tudja milyen f*sz vagyok ilyenkor :)
2009. aug. 20. 18:50
8/16 anonim válasza:
Nekem azt mondta, hogy "többet nem teszed tönkre az életem!" Kb egy óra múlva meg könyörgött, hogy bocsássak meg, nem úgy értette, ahogy én gondolom :D
2009. aug. 20. 19:01
9/16 anonim válasza:
egy fel napod van h ki koltozz a hazambol
a ferjem mondta nekem s azota a szuloknel elek a 2 eves gyerekemmel
2009. aug. 20. 19:18
10/16 anonim válasza:
Azt mondta azért csalt meg egy barátom ismerősével (akit én nem ismerek), hogy biztosan megtudjam, és bebizonyítsa, mennyire szarkeverők vagyunk mi ketten azzal a barátommal, merthogy úgyis biztos KIPLETYKÁLJA
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!